avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate monica_907

Activitate monica_907

Răspuns la discuția retragere din firma
am si eu o intrebare legat de retragerea din societate. m-am retras dintr-o societate, s-a facut AGA, s-a admis cererea de retragere, insa la registrul comertului inca apar ca si asociat. am facut o cerere catre societate sa faca mentiunile necesare, dar nu s-a conformat.
mentionez ca nu mai am hotararea AGA, ci doar un proces-verbal.
practic la acest moment, tot ce pot sa fac e sa-i dau in judecata pe obligatie de a face. dar care e instanta competenta, pe ce temei?
buna ziua.
am si eu o intrebare. am un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, prin care vanzatorul si-a rezervat dreptul de abitatie. cumparatorul poate instraina astfel bunul, binenteles cu tot cu obligatia de intretinere? sau este vorba de un contract intuitu personae si bunul impreuna cu obligatia de intretinere nu pot fi transmise?
mersi mult
Răspuns la discuția radiere notare c.f.
buna. da am rezolvat: cu o cerere tipizata de la OCPI, taxa 60 de lei si procesul-verbal al executorului judecatoresc care atesta ca s-a achitat sulta.
Răspuns la discuția taxa auto
mersi mult.
dar pot sa obtin numere provizorii pentru 90 de zile sau maxim 30?
Răspuns la discuția taxa auto
buna. am si eu o intrebare. aceasta taxa de poluare se plateste si pentru inmatricularea provizorie? mersi
Răspuns la discuția Taxa auto
poate pentru inmatriculare provizorie...... pentru 30 de zile ceva de genu....
Răspuns la discuția procedura succesorala modificata
credeti ca daca as ataca cu recurs si pana atunci as aduce incheierea de la notar sunt sanse sa-mi admita?
mersi mult
buna.

am si eu o intrebare. sunt parat intr-un partaj succesoral care a fost inregistrat in octombrie 2010, inainte de modificarea art.109 c.proc.civ. cu privire la procedura prealabila - evidentele succesorale.
la primele 2 termene ne-am amanat pentru studierea intampinarii si a diferitelor inscrisuri, iar la al 3 lea, avand in vedere ca nu s-a depus la dosar incheierea de la notar, instanta din oficiu pune in discutie execeptia prematuritatii.
eu cred ca nu se aplica noile prevederi. voi ce credeti?
nu mi se pare normal ca dupa 3 termene, dupa ce s-a achitat taxa timbru sa se puna astfel problema.

mersi mult.
Răspuns la discuția radiere notare c.f.
buna. am urmatoarea situatie printr-o hotarare jud definitiva si irev mi s-a atribuit un imobil, fiind obligat la plata sultei catre celelalte parti. s-a notat in cartea funciara sulta. am achitat-o, insa cum pot scapa de aceasta notare din cartea funciara?
mersi
buna.
daca acea parte de tencuiala s-a desprins ca urmare a unor vanturi puternice, poate constitui aceasta o cauza de exonerare de raspundere?mai ales ca este vorba de un bloc relativ nou....