avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate Elena.Petre

Activitate Elena.Petre

eu.ro.lex a scris:

puteti sa le trimiteti o notificare scrisa ..................................

prin notificare , intelegand o scrisoare recomandata trimisa de mine sau ce/cum ?

Va multumesc !
Am inchiriat casa , cu contract , unei firme . Contract care a fost reziliat incepind cu 15 septembrie 2oo9 cu acordul ambelor parti,urmind ca spatiul sa fie eliberat pina la 1 octombrie 2009. Ce pot face acum, sa pot intra in casa mea care este ocupata partial inca cu bunuri ale firmei? De cate ori am reusit sa mai comunic telefonic cu patronul sau cu sotia lui , au promis evacuarea spatiului, dar nu au luat nici o masura . De la un timp nu mai raspund apelurilor mele .

Va multumesc !
Buna ziua ,

Spuneti-mi va rog care este stagiul complet de cotizare,corect utilizat la determinarea punctajului mediu anual in cazul in care am lucrat in grupa a 2-a de munca 4 ani si 10 luni si am iesit la pensie de limita de varsta cu o vechime totala de 33ani+ 6 luni +10 zile , la 54 ani ,( cu reducerea varstei cu un an ,datorita lucrului in grupa a 2-a ) pe legea 3/1977 , la 1-10-2000 ?
Am doua decizii de calcul cu stagii diferite : una cu 20 ani , iar alta cu 25 ani .

Cu multumiri ,
Elena
Răspuns la discuția lg 554/2003
Va multumesc !

Sarbatorin fericite .
Discuție lg 554/2003
Va rog poate sa imi spuna cineva Lg 544/2003 pentru scutirea de la plata a unor debite catre bugetul asigurarilor sociale de stat se aplica si pentru greseli de calcul facute cu ocazia recalcularii din octombrie / noiembrie 2005 ? Cu multumiri.
Răspuns la discuția Decontare debit Casa de Pensii
Va multumesc pentru incearcarea de a ma lamuri . O sa incerc sa stau de vorba cu directorul Casei de Pensii .

Va doresc numai bine!
Cu stima,
Buna ziua ,

Am iesit la pensie la 01-10- 2000 la limita de virsta in baza lg nr 3/1977 cu un punctaj de 1,24397 ,iar in2005 am primit alta decizie in care mi s-a calculat un punctaj de 1,62568 si in iunie 2007 o alta decizie cu un punctaj de 1,71814 .Toate aceste modificari le-am dat pe seama faptului ca in sfirsit au fost incluse niste sporuri de care era normal sa beneficiez.Problema este ca acum ma considera debitoare pentru o suma de 4000si ceva de Roni zicind ca sa gresit la calcul punctajului, utilizind o perioada de 20 ani in loc de 25 ani .Intrebarea mea este in ce conditii trebuie sa inapoiez aceasta suma ? Pot sa o inapoiez in acelasi cuantum si perioada in care am primit-o ?

Va multumesc !
Cu stima ,
Răspuns la discuția Spor de pericol / Spor toxic
elis a scris:

.................................................................................
Vedeti link-ul de mai jos
[ link extern ]

M-am invartit ca pisica in jurul cozii . Am vizitat de mai multe ori linkul dat si de dumneavoastra , dar...pentru ca pagina era data putin spre dreapta nu am vazut unde era scris " text " , pentru a putea vedea si citi textul legii .

Va multumesc mult si va doresc mult succes in tot ce faceti . Maine merg sa iau din nou adeverinta respectiva cu modificatea din "toxic" in "pericol " . Sper sa o obtin .
elis a scris:
...........................................................
Prin urmare, puteti preciza ca cele doua sporuri nu sunt identite.

Nu va suparati , dar nu prea am inteles de unde deduceti ca nu sunt identice . Adevarul e ca eu nu am reusit sa citesc acest articol " 68 ".Nu l-am gasit .
Puteti sa-mi dati un link de unde sa-l iau ?

Va multumesc !
tudorioan a scris:

Este clar ca sunt doua lucruri diferite! ..................Casa de pensii a apreciat corect situatia!

E adevarat , asta e de bun simt . Dar...stiti un document unde gasesc distinct aceasta diferentiere ?
Stiti care este cuantumul / procentele acordate sporului intr-un caz si in altul ?

Va multumesc !