În perioada 01-08-1989-01-01-1993 am lucrat la TAGCM- Constanța, în anul 1990 și-a schimbat numele în Record. S.A. Acum nu mai există această firmă, am căutat să scot o adeverință cu grupa 2 de muncă, mi s-a spus că a luat foc arhiva, îmi trebuie pentru a ieșii la pensie. Menționez că în cartea de muncă este menționat că am avut grupa a 2-a de muncă, cu semnătura și ștampila directorului. Îmi mai trebuie adeverință? În cartea de muncă sunt trecute toate, sporuri, salariu. pentru că cei de la casa pensiilor îmi cer acea adeverință.
Bună ziua . Mă numesc Timandi Sorin. În perioada septembrie 1989- ianuarie 1993 am lucrat la o firmă de construcții TAGCM-Constanța, în anul 1991 ș-a redenumit S.C Record S.A. am căutat să-mi scot adeverință cu grupa de muncă și salariile de atunci dar firma nu mai exista și mi s-a spus că arhiva a luat foc, precizez că în cartea de muncă am trecută grupa de muncă deosebită. Întrebarea mea este .. Dacă am grupa de muncă salarii și sporuri trecute în cartea de muncă îmi mai trebuie adeverință pentru a beneficia de grupa deosebită pentru a ieșii la pensie? Vă mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns
De unde pot scoate o adeverință cu vechimea în muncă, salarizare și grupa de muncă? În perioada 1989-1993 am lucrat la TCL Constanța, acaestă firmă și-a schimbat numele în TAGCM Constanța. Am căutat să scot adeverință pentru dosarul de pensionare dar am aflat că această arhivă a luat foc. Precizez că aceste informați se regăsesc și în cartea de muncă? Mai îmi trebuie adeverință?
Bună ziua. Am și eu o întrebare. În anul 1994 m-am căsătorit cu o doamnă, în momentul acela doamna era gravidă în 7 luni cu un alt bărbat. Am dorit să fac un bine și în momentul când s-a năsut acel copil l-am trecut pe numele meu. Am trăit cu acea doamnă 10 ani, apoi din diverse motive ne-am despărțit și am divorțat. Copilul a rămas la ea, urmând ca eu să pot lua copilul pe perioada vacanțelor. Nu au trecut 2 luni și doamna a plecat în Spania.... Copilul a rămas la o soră de a ei. De câte ori încercam să văd copilul îl ascundeau de mine invocând diverse motive. În acest timp au îndepărtat copilul de mine, învățându-l să-mi vorbească urât. Anii au trecut acum are 27 de ani și de câte ori trecea pe lângă mine îmi vorbea urât și altele. Acum el este în Anglia. Ași dorii să știu dacă îl pot șterge după numele meu. Dacă mai trebuie să fac testul de paternitate, cine îl va plătii....Cu toate că am mai spus ea era gravidă în luna a 7-a cu un alt bărbat, atunci când am cunoscut-o? Vă mulțumesc.