avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiHeresanu

Activitate AndreiHeresanu

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Multumim pentru precizari Dan. Totul e ok atunci. Nu cred ca vor fi probleme ... cel putin in cazul meu. Seara frumoasa!
Banuiesc ca se vor face anumite verificari raportat la datele din CV. Probabil vor fi cerute anumite informatii de la angajatori / unitati de invatamant... Doar o opinie personala. Daca cineva stie exact la ce se refera asteptam detalii :)
8.28... sunt fericit :) :thumbup: :yeah:
dansara2002 a scris:

Nu mai inteleg. Daca legea 136/1995 (art. 25) a fost abrogata mai pot asigura bunul in calitate de cumparator cu precontract?

Dispozitiile art.25 (abrogat) din legea 136/1995 se regasesc in prezent in art 2215 din noul cod civil: "Asiguratul trebuie sa aiba un interes cu privire la bunul asigurat. ". Dispozitiile abrogate din legea 136/1995 au fost preluate cu unele modificari/completari in noul cod civil (art.2199 si urm).
Sa auzim de bine!
Legea 136/1995 a fost abrogata in parte prin intrarea in vigoare a noului cod civil (1 oct. 2011). Ca atare art. 1 - 47 au fost abrogate.
Răspuns la discuția Prescriptie sau nu?
ben10 a scris:

in materie de asigurare, dupa cate imi amintesc, termenul de prescriptie era de 2 ani..

Termenul de prescriptie este de 2 ani numai cu privire la raporturile dintre asigurator si asigurat. In raporturile dintre asigurator si terti termenul de prescriptie este de 3 ani.
Răspuns la discuția Stabilire valoare autoturism
Reclamatia la CSA nu este obligatorie. Puteti trece peste acest pas.
Multumesc pentru raspuns. Si din punctul meu de vedere in cauza opereaza autoritatea de lucru judecat.
Buna ziua,
Daca actiune civila alaturata actiunii penale a fost respinsa (respinse si recursurile declarate de partile civile)... partile civile se mai pot adresa ulterior instantei civile cu privire la sumele solicitate in cadrul procesului penal (care au fost respinse)?
Răspuns la discuția Despagubire bunuri RCA
Pentru suma de 20.000 ron (cat a costat repararea cortinei in 2011) exista factura emisa de societatea care a efectuat reparatia si chitanta care face dovada platii sumei catre societatea respectiva.