avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Astancai p

Activitate Astancai p

Normal ca am dreptul la concediu medical atâta timp cât sunt pe izolare cu acest nenorociț de virus...!Am chemat ambulanta, am anunțat la serviciu și medicul de familie...DSP știe situația deoarece rezultatul a fost trimis pe loc de cei de la ambulanta către DSP....sper sa nu întârzie cu acea decizie de izolare ptr.concediu medical !
Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar lucrez de acasă de anul trecut..singurul care este în contact cu mine este soțul meu ,este și el vaccinat ..cei de pe ambulanta a spus ca el nu trebuie sa fie izolat și dacă nu are simptome nu poate sa-i facă testul ...Eu m-am simțit f.rau în schimb și încă am dureri în spate ,piept și tuse continuu ..sper sa primesc de la DSP acea dovada ca să pot trimite și angajatorului o copie ,ptr.ca medicul de familie nu-mi elibereaza nimic pana când nu v-oi ieși din carantina de 14 zile ..
Da am platit destul de mult ,iar m-ai mult decât atât eu am lucrat în străinătate și m-ai bine de jumătate din suma câștigată i-am trimis-o mamei mele în tara cu care a refăcut casa..
După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu medical ?Medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical fără acest ordin..cum trebuie sa procedez?În urma testului făcut de ambulanta la domiciliul meu am fost găsită pozitiva pe 28/10/2021 ,am făcut ambele doze de vaccin din luna mai ...sunt intr-o forma mai ușoară dar oricum nu sunt bine ..Va rog ajutati-ma cu un răspuns ..nu vreau sa-mi pierd locul de munca !mulțumesc mult.
Nu ,este doar dreptul de habitare pe timpul vieții, asta a fost dorința mea sa închei acest contract ptr.linistea lor fiind bătrânii. EI nici măcar nu au dorit aceasta clauza deoarece au încredere în mine și tot timpul vieții li-am fost și le v-oi fi alături.Ideea este ca fratele meu a-r vrea sa facă ceva dar nu știu ,dacă va avea vreo șansă, de aceea vreau sa ma informez ..mulțumesc ptr.raspunsul prompt .

Adrian ALBU a scris:

Este cumva vorba despre un contract de întreținere, în care prețul îl reprezintă întreținerea părinților ?

Părinții mei mi-au vândut casa acum 10 ani cu clauza de habitare viagera .Menționez ca eu m-ai am 2 frați care a-r dori oricând sa răstoarne situația.Precizez ca eu am reconstruit casa și tot timpul m-am ocupat de părinții mei .Exista posibilitatea ca cineva sa poată răsturna în instanta acest contract de vanzare cumparare cu drept de habitare .?
Da scuze m-am exprimat greșit este vb.de tatăl meu ..el ce drepturi are ..el este pârâtul în cauza.
Tatăl meu are o sora care a decedat în urma cu 8 ani fără copii și bineînțeles eu m-ai am alte 3 surori în viata ,am fost 5 frați.Una din surori a deschis acțiune succesorala sa făcut expertiza pe casa și loturile de pământ, dar sora mea a cerut o alta expertiza pe casa deoarece nu era mulțumită de preț.Mentionez ca defuncta avea pensie ,banii în banka nu avea nevoie de nimic ,în schimb sora care a deschis succesiunea pretinde sume fabuloase de banii precum ca ea a cheltuit f.mult cu înmormântarea și un parastas.Intrebarea mea este ce pot sa fac în momentul de fata și dacă ,am și eu dreptul la ceva din aceasta succesiune?mulțumesc
Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar în urma discuție cu medicul de familie ,am fost anunțată ca cei de la DSP trebuie sa primesc concediu medical nu de la dansul !!!nu m-ai înțeleg nimic..

Răduț Magda a scris:

Doctorul de familie vă eliberează concediul va fi anunțat de catre dsp

Bună seara !În urma testului făcut de cei de la ambulanta am fost testata pozitiv și trimis răspuns către DSP ,am primit un mesaj de la DSP sa raman în casa pe izolare și sa i-au legătura cu medicul de familie. Întrebarea mea este cine și când trebuie sa-mi elibereze Concediul medical?