avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru.31

Activitate alexandru.31

Vă mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns competent la o chestiune care ma vizează in mod direct? Cum se calculează cele 6 luni de la plata amenzi penale, după un simplu calcul matematic dupa 18 04 23 când am achitat amenda integral până pe 16 10 23 sunt 182 de zile, am fost la politie cu toate actele necesare si mi-a comunicat că pe data de 19 10 23 se împlinesc cele 6 luni, pentru redobândirea permisului de conducere, exista vreo alta metodă de calcul care se aplica in astfel de situații???? Rog persoanele in neștiință de cauza să nu isi dea cu părerea!! Vă mulțumesc!
Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o problema, mai exact cum se calculează cele 6 luni de la plata amenzi penale, dacă am plătit-o ieri de ex 18.04.2023 când mai exact trec cele 6 luni pentru a băga dosarul pentru permis??
Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs. Am primit condamnare la amendă penală și au trecut cele zece zile de apel, acasă am primit doar hotărâre că procesul sa finalizat în dată de.. Pentru a plăti amenda penală mai trebuie să primesc ceva de la instanță, sau cu aceasta hotărâre mă pot duce să plătesc?????
Aș dori să mai adresez două întrebări, amenda penală se plătește în momentul rămâneri definitive după trecerea celor 10 zile, și cum se calculează cele 6 luni de la plata amenzi, as dori sa dau din nou de permis?
Buna ziua!
As dori sa stiu si eu când rămâne definitivă pronunțarea într-un proces penal , pe portalul instanței sa afișat pe data 21 martie și astăzi 27 am primit și plicul acasă. După calculele mele ar trebui sa primesc definitiva pe data 30 ar fii 10 zile. Cum se calculează cele 10 zile m ar interesa? Vă mulțumesc!
Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs? am primit sentința în cazul conduceri unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Sentința a fost condamnare la amendă penală, știu ca permisul se anulează. Întreabarea mea ar fii după plată amenzi la ce perioadă de timp pot da din nou pentru redobândire?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Deliberarea, redactarea şi pronunţarea hotărârii se fac într-un termen de maximum 60 de zile de la închiderea dezbaterilor.
În cazuri temeinic justificate, dacă deliberarea, redactarea şi pronunţarea hotărârii nu pot avea loc în termenul de 60 de zile, instanţa poate amâna succesiv pronunţarea, fiecare amânare neputând depăşi 30 de zile.
În toate cazurile, deliberarea, redactarea şi pronunţarea hotărârii nu pot avea loc mai târziu de 120 de zile de la închiderea dezbaterilor.

Am înțeles! Vă mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua! Am și eu o întrebare, într-un dosar Penal de câte ori se poate amână soluția? Este vorba de un dosar de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului! Vă mulțumesc
Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs, am primit citația într-un sfârșit. Poate fii doar un singur termen de judecată, sau pot fii mai multe? Vă mulțumesc!