avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate undral

Activitate undral

Pai ...instalatia de canalizare e sparta ? Daca nu e sparta ..nu are ce sa faca asociatia ..
Nu trebuie sa fie toate lumea in asociatie ...trebuie sa aveti jumatate + 1 ca sa faceti asociatie.
Caz concret ..apartament cu 3 camere in Bucuresti ...plateste vara 140 pe luna. Zero persoane la intretinere. Pe timp de iarna plateste si caldura.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa aveti niciodata cheltuieli O intr-un apartament. Aveti de platit salariile...reparatiile pe spatiile comune. Da ..apa, gazele, gunoiul nu se platesc
La depunerea dosarului de catre firma care a exectat bransamentul a lipsit pretul estimat de catre e-distributie. Dupa 3 luni am aflat motivul si s-a depus si acea hartie. Vorbesc de Ilfov ...aici e stat in stat si dureaza foarte mult. Total ...ATR in noiembrie 2021 si curent in martie 2023. Reclamatie la ANRE in 2023, sunat zilnic dar degeaba. Firma care a facut bransamentul primea raspuns.
Daca aveti cont pe e-distributie ..puteti sa vedeti care este stadiul lucrarii. Si daca e de ceva timp in stadiu ala..vorbiti cu firma care va facut bransamentul sa intrebe ce si cum si de ce ...Eu am ajuns sa sun zilnic si zilnic sa fac reclamatii ..evident ca degeaba.
la BT exista optiunea ca sa se ia comisionul din contul asociatiei. Eu asa am optat. Nu mi se pare normal ca cei care platesc online sa plateasca si comisionul si casiera care vine la 2 saptamani.
Răspuns la discuția Numar de persoane la Intretinere
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diferenta de bani de la 0 persoane la 1 nu este mare.
La noi s-a ajuns ca sa fie inregistrat 10 mc de apa la un apartament cu zero persoane la intretinere ..pe motiv ca omul vine in weekend sa spele ..si nu prea e corect.
Platiti si gata ...
Normal ca apartine ...doar ca se vor face reparatii in apartament si nu vor sa se implice. Deci ..cautati instalator ..cereti pret si vorbiti cu asociatia daca platesc suma respectiva.
Nu puteti scoate 2 tomberoane? Tot le platiti.

Miha. 1990 a scris:

Știu că așa e legea....
Dar e normal, dacă scoatem amândouă familiile tot câte un tomberon?
Am pe cineva care sunt mai multe persoane în familie, și scot doar un tomberon.
Odată, au mai pus un sac lângă tomberon și au zis că nu îl iau..că au voie doar un tomberon..
Atunci e normal să plătească pentru 5 persoane?