avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate victoria53

Activitate victoria53



Mihai Law Office a scris:

Trebuie actualizat statutul conform hotararii adoptate de membrii asociatiei. Chiar daca nu a suferit modificari statutul, trebuie sa il actualizati cu data ulterioara hotararii si eventual sa precizati ca a fost modificat in baza acelei hotarari. Ulterior depuneti documentele la judecatorie pentru a se inregistra modificarea. Dupa admiterea modificarii de judecatorie veti putea merge la banca cu documentele.

Mulțumesc mult cu ajutorul dvs am reușit sa rezolv.
Va rog un ajutor juridic dacă se poate.
Am o asociație de protecția animalelor fondata de familia mea,în fiecare an trebuie sa actualizam datele de la banca și în acest sens scot registru special de la judecătorie și cu restul actelor le predau la banca.
Anul acesta am o problema care nu reușesc sa o rezolv.
În art.21 din statut este prevazut ca durata Consiliului directori expira în 2 ani dar se poate prelungi printr-o ședință ordinara
mandate membrilor Consiliului Director prevazuta sub forma urmatoare la art.21 al Statului precum si in alineatele corespuinzatoare aferente din Actul Constitutiv:
“Art. 21 --- Consiliul Director reprezinta organul executiv al Asociatiei si este ales de Adunarea Generala pe o perioada de doi ani. Structura si numarul membrilor Consiliului Director sunt stabilite de catre Adunarea Generala la propunerea membrilor Consiliului Director in functie de nevoile activitatii pe care acestia o sustin in conformitate cu prevederile prezentului statut. Mandatele membrilor Consiliului Director pot fi reinnoite in cadrul unei sedinte ordinare a Adunarii Generale. -------------------------------------------”
Ca urnare a acestor prevederi am procedat la intrunirea Adunarii Generale a Asociatiilor intr-o sedinta oridinare unde s-a decis prelungirea mandatelor pe o noua perioada de doi ani incepand de la data prezentei sedinte ordinare. Am inaintat apoi aceasta Hotarare bancii dar juristul dumnealor a cerut ca aceasta trebuie facuta prin judecatorie.
Judecătoria spune ca trebuie modificat statutul,dar nu avem ce modifica la statut.
Cum sa rezolv problema ca juristul sa aprobe hotararea cu sedinata AGA.?
Multumesc
Răspuns la discuția Recurs sentința civila
Aveți dreptate, mulțumesc.
Răspuns la discuția Recurs sentința civila
Va înțeleg supărarea dar fiind o amenda (și nedreapta) nu îmi pot permite cheltuieli suplimentare, o întrebare dacă se poate, apelul se poate judeca în absenta mea?
Rog frumos cine poate sa ma ajute cu o formulare pentru recurs, mentionez ca am pierdut un proces unde am cerut anularea unui proces contraventional cu amenda ptr rovineta. Mulțumesc mult.
Acum 3 luni am primit acasa o contraventie pentru ca se circula cu o masina pe care am vandut-o acum 6 ani fara Rovineta
Am contestat procesul verbal in termenul legal ,in instanta si am demonstrat ca masina este radiata financiar dar nu am stiut ca cel care a cumparat masina ,nu a continuat imatricularea pe numlele sau.
In prima instanta am castigat anularea procesului verbal si astept perioada in care cei de la CNAIR pot contesta aceasta sentinta. Dar azi spre surprinderea mea am primit alta amenda tot ptr aceias masina care a circulat fara Rovineta dar figureaza alta perioada decat prima.
Intrebare v-a trebui din nou sa fac contestatia ca si prima data? Pot astepta sentinta definitiva si apoi sa arat ca am castigat odata pentru aceias masina? Sau ce sfaturi imi puteti da.Multumesc mult.(Mentionez ca intre timp am reusit sa confiscam numere masinii si speram sa nu mai apara alte surprize)
Dar are drept de vanzare pe el daca e donatie?
daca in urma cu cativa ani am dat un teren prin donatie ficei mele si sotului ei am vreo sansa sa primesc terenul inapoi mai ales ca acestia vor sa divorteze iar eu nu am facut mentiuni in acest sens , nu m-am gandit atunci la asa ceva.
Discuție Divort la notar
Va rog daca poate cineva sa imi explice ce inseamna divort la notar? Daca exista si un copil se poate divorta la notar?
Răspuns la discuția Probleme de familie intre tineri
asta nu inteleg , daca au domiciliul comun cum se va stabili ca tata plateste pensia alimentara? Este o casa in care stau impreeuna dar tata nu plateste decat ce vrea el sau ce considera ca trebuie fara sa tina cont de parerea mamei care sta aproape toata ziua cu copilul el venind numai seara acasa cateodata cu anumite cumparaturi care nu sunt chiar necesare totdeauna :(