da stiu, am platit deja amenda.am aflat insa ca 120 lei ar putea fi corect pt ca reprezinta jumatate din minimul amenzii pe care il putea primi prietena mea adica 240 lei, chiar daca a primit 360.O alta chestie articolul la care a fost incadrata e corect , dar sanctiunea primita e la alta clasa
va zic si eu ce a patit prietena mea.
au prins-o cu 72 km/in localitate.radarul era la intrare in localitate, au oprit-o la iesire si i-au comunicat viteza prin statie.Deci agentul constatator nu este cel care a intocmit proc. verbal?se poate face contestatie pe chestia asta (are sanse de castig)?
A doua chestie, i-au dat 6 puncte si amenda 360 lei.Parca punctul era 54 lei, adica 54x6=324 lei.Oricum si daca sa zicem punctul de amenda e 60 lei (caz in care e corect 360 amenda), au trecut pe pv ca se poate achita jumatate din amenda in 48 de ore, suma de 120 lei .Dupa matematica mea 120 nu e 1/2 din 360. Ce ziceti pe motivele astea are sanse sa se anuleze proc verbal?
exista inca un topic cu acelasi subiect :numere expirate
eu am stat cca 4-5 luni, permisul mi-a fost suspendat pe 3 luni, primit SUP si 400 + 50 lei amenda.In cazul unchiului tau cred ca spaga ca sa scape e 4000 amenda.faceti un flagrant pt militienii respectivi
cauta pe forum, este un topic cu vreo 6-7 pagini referitor la numere expirate.Asta nu era o problema cred ca ai fi scapat, insa daca aveai si permisul suspendat cred ca sunt mici sansele sa scapi doar cu amenda administrativa (asta am primit eu pt conducere cu nr. expirate).imi pare rau.
am primit 90 zile suspendare, sapt trecuta am sustinut si promovat testul, iar azi mi-am luat permisul inapoi,.bafta celor care inca asteapta, si insistati la politie sa va solutioneze cazul.
mie procurororul (era o femeie) mi-a lasat o impresie foarte buna.Sunt de parere ca procurorii sunt niste oameni care judeca(spre deosebire de politistii de la rutiera).Nu cred ca o sa trimita dosarul in instanta pt fapta pe care ai comis-o, ca si noi de altfel.Cred ca au cazuri mult mai importante de care sa se ocupe in instanta.parerea mera este ca scapi.Intereseaza-te la ce procuror ai dosarul si discuta cu el.
e putin invers.adica:iti suspenda permisu pe 3 luni si daca nu dai examen (in cursul celor 3) se prelungeste inca o luna.(eu asa am inteles de la politie)