avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate Arminmaleki

Activitate Arminmaleki

Buna ziua!
Eu am făcut un accident rutier cu vătămare corporală din culpa la 20 decembrie și atunci legea era suspendare 90 zile de permis iar astăzi am primit de la poliția 180 zile de suspendare.
Voiam să vă întreb legal se poate contesta acest lucru ? Sa am 90 zile de suspendare în loc de 180 ?
Va mulțumesc
Persoana vinovată

irina.pricop a scris:

In ce calitate?

Buna ziua!
In dosarul de vătămare corporală din culpa după clasare, cum trebuie sa procedez ?
Va mulțumesc mult pentru răspuns

latka a scris:

Nu. Vedeți ce faceți în continuare, termenii în care s-a dispus clasarea. S-ar putea să luați o suspendare a permisului de conducere pe 180 de zile. În plus veți avea obligativitatea prezentării și promovării examenului 13/15.Daca nu, mai luați un supliment de 30 de zile.

Buna ziua!
Pe data de 20 dec 2021 am facut accident rutier soldat cu vatamare corporala. persoana vatamata avea 20-25 zile de ingrijirii medicale si nu a depus plangere in termen de 3 luni si astazi am primit ordonanata de clasare.
Persoana vatamata acum poate sa faca plangere impotriva ordonanta si sa spuna ca nu stia ca exista o termen legal de 3 luni ?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Suspendare permis
Am văzut că ordonanța care sa modificat zile de suspendare este din 27 ianuarie 2022, dar accidentul a avut loc pe 20 decembrie 2021, nu trebuie respectat regulile din data de accidentului ? Adică 90 zile ?

latka a scris:

180 de zile suspendare. Daca se ia testul 13/15 in primele 20 de zile de suspendare, se poate reduce la 120 de zile.

Buna ziua, in luna decembrie din cauza neatenție am intrat pe contrasens și am lovit o mașină și accidentul a fost cu vătămare corporală. acum aștept clasarea dosarului. In acest caz ses suspenda permisul ? Și dacă răspunsul este da, se poate dat examenul sa fie mai puțin timp suspendat.
Buna ziua!
Daca nu mai prelungește stare de alertă până când dovada de circulație se prelungește automat ? Am auzit 90 zile dar nu sunt sigur
Mulțumesc
Buna ziua,
In data de 20 decembrie am facut un accident rutier cu vatamare corporala din culpa si vatamata abia acum a scos certificatul midico legala care are 20-25 zile ingrijiri medicale. Avand in vedere ca are mai putin de 90 zile pot sa solicit de la politie sa trimite acum catre procuror dosaraul pentru clasare ? inca vatamata nu a pus plangere
Va multumesc mult pentru raspuns