avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian@adița

Activitate Adrian@adița

Bună. Noi suntem 5 frați. Eu sunt am 27 de anii . Sunt și cu handicap. Cei lalți sunt la casele lor . Eu stau cu mama. dupa decesul mamei cine va avea treptul la pensia ei . Și cum sunt procedurile . Va mulțumesc
Bună ziua. iau ajutor social pe caz de handicap . Pot sa ies la pensie? Mulțumesc
Bună ziua . o persoana cu handicap. Poate sa ia și indemnizație de șomaj . Și dacă da . Unde trebuie sa depui cerere .va mulțumesc
Răspuns la discuția Bună ziua caut sa am un avocat.
Eu sunt din București . Si caut sa am un avocat pe viitor . Sa am de la cine cere sfaturi.

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Desigur. Atât eu, cât și oricare dintre colegii avocați consultanți pe acest forum, vă putem ajuta, însă ar fi bine să fi expus și speța dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Bună ziua caut sa am un avocat.
Bune ziua. Am epilepsie și iau un tratament . În fie care an trebuie sa ma duc la neurolog sa îmi renoiasca fisa medicala de tratament ca medicul de familie sa poată sa îmi de-a tratamentul. Este o lege prin care trebuie obligatoriu sa renoiesc fisa medicala de dratament în fie care an ....
Buna ziua că va fii indemnizația de handicap de la in 1 martie eu iau 450
Bună ziua pot face reclamatie la anaf și la primărie dacă cineva are o locuință și nu este proprietar cu acte și are și chiriași fără contract de chirie. Va mulțumesc
Buna ziua eu iau 375 ajutor de handicap de exemplu cu cat sar mari de la 1 martie
Unde pot face reclamație dacă cineva face alcool ilegal gen tarire sau vin