hotararea se comunica la starea civila, deci ar trebui sa fie mentionat deja, poate nu ajunsese inca.in 30 ani sa nu ajunga aceasta hotarare?intrebarea mea este . Pot sa ma deplasez eu acolo unde mam nascut , medgidia , cu sentita de divort sa cer inscrierea mentiunilor pe certificatul de nastere si apoi fac cerere pentru
ce fel de certificat, cetatenia carei tari ?
ati divortat la judecatorie ? nu e important unde scrie ca v-ati casatoritda la judecatorie..dar eu trebuie sa merg sa fac cerere pentru certificat cu mentiunile de divort pentru cetatenie .multumesc
Puteti imputernici pe cineva sa se deplaseze la starea civila de la primaria locului dvs. de casatorie care sa solicite inscrierea divortului pe marginea actului dvs. de casatorie (in cazul in care aceasta mentiune nu este inscrisa) si totodata solicitarea si obtinerea unui certificat de casatorie cu mentiunea de divort. Veti trimite persoanei imputernicite procura data la ambasada/consulat (sa fie in limba romana) si sentinta de divort in original.
Buna ziua,am nevoie de consiliul dumneavoastra.referitor pasaport expirat,ptr.reinoirea acestuia am nevoie de mentiunile pe certificatul de nastere?premit: am fost casatorita din 1990-1992 cu sentita de divort definitiva 1993 si cu preluarea numelui prenumelui de nubila.cu aceste premesse trebuiesc aceste notificatii, mentiuni.si daca da ma puteti indruma in acest sens?eu pe data 5-02 vin in Romania ptr.pentru rezolvarea acestora.va multumesc .valeria
[/quot?