avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Victoryta.71

Activitate Victoryta.71

gi-jane2 a scris:

hotararea se comunica la starea civila, deci ar trebui sa fie mentionat deja, poate nu ajunsese inca.

in 30 ani sa nu ajunga aceasta hotarare?intrebarea mea este . Pot sa ma deplasez eu acolo unde mam nascut , medgidia , cu sentita de divort sa cer inscrierea mentiunilor pe certificatul de nastere si apoi fac cerere pentru
Acesta si un extras multilingue?

gi-jane2 a scris:

ce fel de certificat, cetatenia carei tari ?

A serviciul consultar la Roma, mi sa cerut ,un certificat de stare civila fie nastere, casatorie, cu toate mentiunile inscrise,eliberat de autoritatile Romane..prin procura am facut cerere la primaria unde mam nascut , iar acesta era fara mentiuni scrise… pe 5-02 ma deplasez in Romania sa rezolv aceasta situatie neplacuta. Merg unde mam cununat acum 30 de ani , sper sa nu imi faca problema pentru acea gresala pe sentinta.. va multumesc f. Mult

gi-jane2 a scris:

ati divortat la judecatorie ? nu e important unde scrie ca v-ati casatorit
da la judecatorie..dar eu trebuie sa merg sa fac cerere pentru certificat cu mentiunile de divort pentru cetatenie .multumesc
Pe sentinta divort scrie un alt loc unde eu am fost cununata, Bucuresti. Iar eu mam cununat in jud. Olt eu am nevoie de certificat cu mentiunile de divort.. mi se poate elibera acesta? Sau trebuie facuta rectificarea ? Ma ajutati in acest sens, ce am de facut?multumesc mult

Sentinta de divort trebuie sa fie cu apostila si legalizat?sau e deajuns definitiva
Justitiarul711 a scris:

Puteti imputernici pe cineva sa se deplaseze la starea civila de la primaria locului dvs. de casatorie care sa solicite inscrierea divortului pe marginea actului dvs. de casatorie (in cazul in care aceasta mentiune nu este inscrisa) si totodata solicitarea si obtinerea unui certificat de casatorie cu mentiunea de divort. Veti trimite persoanei imputernicite procura data la ambasada/consulat (sa fie in limba romana) si sentinta de divort in original.

Cereri pentru inscrieri de mentiuni privind modificati intervenite in statul civil roman:intrebarea mea este .,acum 30 ani am fost casatorita in Romania, am sentinta divort definitiva 1993.mam recasatorit anul trecut cu cetatean italian si am mers la sectia consulara la Roma va sa transcriu certificatul de casatorie in Romania, pe langa alte documente mi sa cerut si un certificat cu toate mentiunile inscrise , eliberat de autoritatile din Romania. Am facut cererea prin procura la locul de nastere dar nu erau inscrise mentiunile pe aceste.am decis sa merg in Romania sa rezolv aceastasta situatie. Ma puteti ajuta in acest sens? Multumesc

Victoryta.71 a scris:

Buna ziua,am nevoie de consiliul dumneavoastra.referitor pasaport expirat,ptr.reinoirea acestuia am nevoie de mentiunile pe certificatul de nastere?premit: am fost casatorita din 1990-1992 cu sentita de divort definitiva 1993 si cu preluarea numelui prenumelui de nubila.cu aceste premesse trebuiesc aceste notificatii, mentiuni.si daca da ma puteti indruma in acest sens?eu pe data 5-02 vin in Romania ptr.pentru rezolvarea acestora.va multumesc .valeria

[/quot?

Va multimesc
Va multumesc.eu oricum merg in Romania pe 5-02 doream sa stiu daca este nevoe de aceste mentiun ca sa pot pregati din timp aceste docum.si unde sa merg.
Pasaport cu domiciliu in Italia expirat. Pentru reinoirea acestuia am nevoie de mentiuni pe certificat de nastere,si daca da,unde ma pot adresa ?