avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Dana1974@

Activitate Dana1974@

Bună ziua a trecut de la moartea unchiului meu 1 an și 4 luni mai pot cere moștenirea dacă nu sa făcut succesiunea el nu are nici copii și nici sotie
Pe actul de la arhivă avem și casa dar doar pe teren am câștigat procesul de retrocedare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă în notificarea formulata în baza legii 10 fost trecuta și casa teoretic se poatee.Dosarul de la ANRP viza teren și construcții sau doar teren?aAveți acte pt casa, au fost depuse etc.I?n funcție de răspunsul.la aceste întrebări problema dvs poate avea sau nu soluții..

Bună ziua dacă bunicul meu a fost deposedat la război de o grămadă de teren și casă și trimis pe front în Rusia ,este veteran de război ? Menționez că a fost Neamț dobrogean dar a murit fiind obligat să muncească în mînă de tânăr și nu a reușit să primească pensie de veteran.Bunicul meu sa reîntors din Rusia în România și nu a mai primit nimic înapoi
Bună ziua am o întrebare la o retrocedare am primit prin ANRP doar banii de pe teren foarte puțini și ăia pe 10 ha la Constanța doar 23.000 deșii pe actul de la arhivă a fost trecută și casa ,se mai poate cere banii de pe casă acum?
Mulțumesc frumos o seară liniștită

Bună pai dacă nu au făcut nici un demers mai am vreo legătură cu frații nu pot singură să rezolv?
Asta știam credeam că dați un răspuns mai clar ce acte am nevoie

Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut un an și doar eu am acceptat moștenirea ce acte pot să fac pentru succesiune?
Bună ziua am făcut un contract de munca de o lună de zile ,cu 4 ore pe zii ,acum vine menegerul și spune că nu mai are nevoie decât 2 ore pe zii ,an băgat lichidarea dar în lichidare am specificat asta și menegerul a semnat e ok asta?Eu am pierdut joburi altele acceptand pe acesta
Bună ziua pot vinde drepturi de moștenire până la succesiune?