avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Activitate Val66

Activitate Val66

Dacă partajul se face prin instanță ce suma trebuie plătită dacă apartamentul valorează în jur de 70 mii euro ? Care varianta este mai ieftină notar sau instanță?Cel care deschide acțiune în instanță este obligat să suporte singur toată cheltuiala de partaj?
Nu am înțeles răspunsul! Dacă mor actualul soț are dreptul la apartamentul meu din prima căsătorie la care nu am făcut partajul până acum? Acolo locuiesc fostul soț și băiatul nostru.Nu este normal să aibă dreptul la ceva ce am avut înainte de căsătoria noastră actuală. Copilul și fostul soț vor fi obligați să-l despăgubească? Dacă da ,ce trebuie să fac să nu aibă dreptul actualul sot la apartamentul meu din prima căsătorie daca nu fac partaj (cheltuielile sunt prea mari și apartamentul încă nu este intabulat)Există vre-o modalitate fără intabulatuare și fără partaj să trec pe numele copilului jumătatea mea de casă?
Cu primul meu sot avem un apartament împreună. Am divorțat și nu am făcut partaj. M-am recăsătorit, dacă mor ,actualul sot are dreptul la acest apartament? Cine moștenește partea mea din aceasta casă din prima căsătorie?
Bună ziua!! Cu actualul soț am cumpărat o casă împreună înainte de a ne căsători.Fiecare deține 50%,.Fiecare are câte un copil din căsătoriile anterioare.Daca eu voi deceda prima aș dori să știu dacă copilul meu este moștenitorul pe jumătatea mea de casă .Menționez că pe actul de cumpărare este numele meu înainte de căsătorie și am participat cu jumătate din valoarea . Partea mea de casă cumpărată înainte de căsătorie nu rămâne toată doar fiului meu după decesul meu?
Bună ziua!! Cu actualul soț am cumpărat o casă împreună înainte de a ne căsători.Fiecare deține 50%,.Fiecare are câte un copil din căsătoriile anterioare.Daca eu voi deceda prima aș dori să știu dacă copilul meu este moștenitorul pe jumătatea mea de casă .Menționez că pe actul de cumpărare este numele meu înainte de căsătorie și am participat cu jumătate din valoarea casei.