Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ordonanța trenuleț. Mulțumesc frumos anticipat
Bună dimineața, mă numesc Munteanu Margareta și sunt asistent personal pentru fiul meu de cinci ani și am o rugăminte dacă puteți să mi spuneți după nouă grilă de salarizare după doi ani orice instituție de stat sau doar la firmele private nu au voie să te mai plătească cu salariul minim.
Mulțumesc frumos anticipat
Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră. Dacă ziua de salariu 12 ale luni cade sâmbătă,este corect să dea se vireze banii cu o zi înainte adică pe data de 11 sau data 14 luni cum este legal. Mulțumesc frumos anticipat
Bună ziua mă numesc Munteanu Margareta și sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav.Am o rugăminte la dumneavoastră nu știu cum se face calculul salariului net corect de către contabila primăriei unde sunt angajată. Am salariul minim pe economie 3700 de ron +907 ron (vechime în muncă, gradația 5)+347 de ron indemnizatia de hrană toate aceste sume se adună?deoarece doamna de la primărie doar cei 3700 plus 907 ron indemnizatia de hrană nu . Eu stiu că nu este corect cum procedează dar nu ai cu cine vorbi, in plus i_am spus că nu se impozitează cei 300 de ron având salariul minim pe economie. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Mulțumesc frumos anticipat.
Bună ziua mă numesc Munteanu Margareta și sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav si sunt angajată la primărie.
Am vârsta de 62 de ani si am 3 copii și am peste 25 de ani de muncă. Întrebarea mea este dacă mă pensionez pot să mai fiu angajată la primărie ca asistent personal?Este legal? Daca da vă rog să-mi spuneți care lege este și articol ca să pot vorbi cu primăria. Mulțumesc frumos
Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav sunt angajată la primăria de unde locuiesc, am făcut cerere pentru acordarea celor15%pentru condiții neuropsihice si nu am primit nici un răspuns, va rog frumos să-mi spuneți este legal acest spor? Și mai am o întrebare eu stau 24 din 24 de ore si statul român te plătește doar 8 ore cu acești bani nu poți să-i asiguri toate cele necesare copilul tău bonav
Bună ziua, am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mă ajutați, de la 1 februarie sunt angajată ca asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav și am unsalariu brut de 3552 de ron net 2063 ron , am rugamintea sa mi spuneți daca am vreo reducere la impozitul pe venit, menționez ca fiul meu locuieste cu noi părinți el având vârsta de 40 de ani și nu este căsătorit, am intrebat la primărie daca avem reducere la impozitul pe casă sau facilitățile la curentul electric și mi_au spus că deoarece actelor de propietate sunt pe numele nostru ale părinților nu beneficiem de nimic deși el locuiește cu noi dintodeauna,vă mulțumesc frumos anticipat