am inteles , dar la probatiune mi-au zis ca daca depun cerere sa pot conduce iar , judecatorului ii sta in putere sa dea aviz cererii (precizez ca convertit pedeapsa de inchisoare este echivalent cu trei ani cu suspendare) , ... intrebarea mea este daca depun cerere sa-mi redobandesc dreptul de a conduce poate judecatorul sa ia o decizie in favoarea mea ?
Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.
Buna ziua, Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.
Buna ziua, Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.
.....sau este revocata. asta ce cuprinde ?
la probatiune au zis ca dupa un an de la definitiv o sa depuna o cerere la procuror sa pot conduce iar,... despre ce e vorba stiti ?
Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) cu o condamnare cu suspendare (de 3 ani ) si pedeapsa complementara de interzicere de a conduce autovehicule (tot de 3 ani ) . definitiv din decembrie 2022. multumesc anticipat pentru raspuns.
informatii eveniment : alcool 2,81 in sange ,accident in august 2021 fara implicarea altora.
Domnu "latka" sunteti convins ca viata dumneavoastra e perfect fara probleme ?
intre timp am aflat ca exista, cei interesati sa caute Elbons car la brasov. au ei astfel de vehicul.