avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate VladSuv

Activitate VladSuv

1. Calculul gresit al impozitelor sau taxelor locale ori gresita indexare a dobanzilor si penalitatilor;
2. Faptul ca dvs. ati platit din datorie iar imputatia platii s-a facut in mod ilegal;
3. Daca nu primiti o decizie de impunere prin care sa vi se prezinte INAINTE de inceperea executarii silite, care este datoria decisa de catrea DGTIL, orice act de executare silita emis ulterior fara aceasta decizie, este NUL;

gi-jane2 a scris:

Daca stiti, de ce mai intrebati?
Art. 783. –

” (1) Poprirea se înfiinţează fără somaţie, în baza încheierii de încuviinţare a executării,

Legal fara notificare/ instiintare??? Chiar deloc

gi-jane2 a scris:

Din ce ati descris , totul e legal.
Ce ati verificat dvs...ca nu stiu ce se intampla sau nu se intampla peste 1000 de lei, e mit.

Executare plus poprire pe salariu.
Buna ziua, este sau nu ilegala confiscarea de catre executor din cont plus poprire pe salariu duoa ce sa confiscat suma din cont?
Tin sa precizez ca am avut o datorie la primarie pentru care am facut o plata acu 3 luni. Ramasese suma de 770 de lei. Fara instiintare de la primarie si executor, mi-au luat tot.
Din cate am verificat, asta se face daca suma datorata e mai mare de 1000 de lei si/sau mai mult de 10 ani de neplata.
Sunt datornici la primaria locata cu sume de 10/20 si chiar 30,000 de lei fara executare sau poprire.
Am cercetat cat am reusit. Se pare ca ciobanii au luat ilegal prin pile terenuri de la multi si majoritatea locatarilor doresc inlaturarea sa. Doresc sa inaintez o petitie cu semnaturi pentru transmutarea ciobanilor. Pot sa obtin 80%+ semnaturi. Pot sa gasesc un formular oficial sau e suficient unul facut de mana cu semnaturile satenilor?
Salutare, de cativa ani am probleme cu ciobanii ce intra cu turmele pe proprietatea mea cauzand distrugeri, politia se pare ca nu vrea sa ia masuri, desi majoritatea satului se plang. Anul trecut am fost chiar atacat pe proprietatea mea si am avut o plaga deschisa, sunasem si la numarul de urgenta. De atunci nu raspunde politia din comuna la telefon, sediul lor e inchis tot timpul, si unul dintr ciobani care a fost ieri iar pe proprietatea mea nu doar ca ma amenintat cu moartea dar se si lauda ca are politia in buzunar, fapt ce pare real din moment ce in mai bine de 6 ani nu sa facut nimic, desi atatea plangeri au fost inaintate atat de catre mine cat si de altii.
Ce as putea sa fac?
Si sunt curios daca pot confisca legal animalele care imi incalca proprietatea. Ca toti ne trezim cu oi, capre, cai, magari si porci de la ciobani care se cred stapani in zona?
Buna ziua tuturor.
Au voie cei de la comapnia de cablu TV sa intre in curtea omului fara permisiunea de la proprietar, fara instiintare, si sa macelareasca copacii de langa gard? Copacii in interiorul curtii la vreo 2 metri de gard.
M-am trezit cu copaci taiati, rupti, aruncati in toata gradina, am avut salcami crescuti pentru grinzi, nu pot sa ii folosesc decat la foc la cum au fost macelariti. Ca daca legea nu ajuta, atunci cand ii prind, o sa imi fac singur dreptate ca nu e prima oara. E o bataie de joc, sa ingroape cablurile, ca eu oricum nu folosesc de la ei nici cablu tv nici electricitate.