Buna ziua,
Intrati pe acest site - [ link extern ] .
Eu sunt consilier juridic definitiv, dupa ce am sustinut un examen organizat de Liga Consilierilor Juridici din Constanta.
Referitor la executare, nu este o hotarare judecatoreasca, banca prin executor bancar a solicitat societatii la care girantul este angajat punerea in executare a Contractului de credit, devenit titlu executoriu prin investire. Acesta nu a primit la domiciliu nici o somatie de plata. Ce poate face in situatia existenta? Atat impotriva bancii, cat si a debitorului, persoana fizica, pe care l-a girat?
Multumesc!
Buna. Cine imi poate spune si mie cum sa procedez pentru ca unei societati comerciale sa i se anuleze o amenda administrativa in urma unui proces penal de calomnie? Ce actiune sa fac?
Buna. Cine imi poate spune si mie cum sa procedez pentru ca unei societati comerciale sa i se anuleze o amenda administrativa in urma unui proces penal de calomnie? Ce actiune sa fac?
Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Prin Legea 278 din 2006 s-au aborgat art. 205 si 206, insulta si calomnia. Am facut recurs inainte de modificare, deoarece aveam o amenda administrativa. Voi fi achitata? Ce mi se va intampla? Pot face vreo contestatie? Cine ma poate ajuta - astept sugestii! Multumesc
Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Prin Legea 278 din 2006 s-au aborgat art. 205 si 206, insulta si calomnia. Am facut recurs inainte de modificare, deoarece aveam o amenda administrativa. Voi fi achitata? Ce mi se va intampla? Pot face vreo contestatie? Cine ma poate ajuta - astept sugestii! Multumesc