am actionat in judecata primaria. Tribunalul a stabilit o penalizare/ amenda pentru fiecare zi intarziere. Primaria imi plateste de 3 ani aceasta penalizare.
in anul 1991 mama mea a primit de la primaria comunei ADEVERINTA de PROPRIETAR. Pana in acest moment in ciuda solicitarilor repetate inca nu a primit TITLUL DE PROPRIETATE, motiv pentru care a fost deschis proces si s-a stabilit o penalizare zilnica pana la emiterea Titlului. A semnat Procesele verbale de PUNERE IN POSESIE. Este corect ca, in conditiile de mai sus, primaria sa perceapa impozit? Mentionez ca terenurile in cauza nu au fost. folosite.
Am primit noua decizie de pensionare. In aceasta decizie se evidențiază anii de studii (5 ani) dar nu se acorda nici un punctaj.
În ceea ce privește stagiul militar (9 luni) nici în vechea decizie nici în cea actuala nu se regaseste
in luna septembrei a.c. am semnat Procesul verbal de punere in posesie pentru terenuri din categoria arabil respectiv fanete. Primaria comunei Tarlungeni, jud Brasov afirma ca trebuie sa apara si hotarsrea OCPI Brasov pentru emitere Titlu, etc. Cum putem afla daca primaria a inaintat actele catre, OCPI? Mentionez ca suntem in litigiu cu primaria pentru redobandirea acestor terenuri inca din anul 2009, fiind sta bilite in instanta plati penalizatorii pentru neplata carora deasemenea suntem in litigiu cu primaria
nepot. a fost redactat un testament (acesta il avem) in favoarea tatalui meu in anul 1987. Din informatiile obtinute se pare ca mai exista un testament din februarie - martie 1990 in favoarea unui unchi. Deoarece bunica era in stare avansata de dementa, exista suspiciunea ca acest testament sa fie unul fals. Inainte de a face alte demersuri, am dori sa aflam daca intr-adevar exista acest testament
in urma decesului bunicilor descendentii au devenit titularii de drept al terenurilor detinute. unele parcele (cu titlu, intabulate) printr-un "" Act de partaj voluntar" au ca proprieteri 2 - 3 mostenitori (proprietari) . S-a pus problema dezmembrarii acestor terenuri dar unul dintre proprietari, cu toate ca la intocmirea documentatiei de dezmembrare au fost de acord, acum nu mai doreste aceasta dezmembrare refuzand sa se prezinte la notar. Exista posibilitatea de a-l obliga sa se prezinte la notar sau sa se faca dezmembrarea in lipsa?
Cu stima,