Sunt parte interesată într-un proces civil, dar nu prea am încredere în avocatul implicat și, prin urmare, aș dori să solicit accesul la documentele disponibile publicului (probe) de la tribunal. Aș dori să știu dacă această cerere va fi comunicată avocaților ambelor părți.
In caz ca va exista o dispozitie care modifica Articolul 211 din Legea 303/2022, judecatorii care primesc pensie de serviciu in baza Articolului 71 alin 1 din Legea 47/1992 vor continua sa primeasca aceasta pensie neafectati de Art 211 din Legea 303/2022?
Întreb pentru că Art 71 alin 1 nu a fost abrogat de Legea 303/2022 dar legea 303/2022 include judecatorii CCR
Am vazut discuții în presă dar având în vedere posibilitatea să fie legea atacată la CCR sunt curios dacă această lege îi afectează pe judecatorii CCR.
Am facut un imprumut verbal (fara data de restituire) pe 1 Mai 2019 si persoana nu a returnat nici un ban pana acum. Am emailuri cu persoana si transfer bancar.
Multumesc. In acest document este mentionat ca "Persoanele care realizează venituri din închirierea a peste cinci camere în scop turistic au obligația de a depune declarația unică" dar nu este clar ce este de facut pentru cei care au sub cinci camere.
Deci inteleg ca pana in 2023 nu trebuie sa declar nimic la ANAF, este corect?