avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Cancel Alous

Activitate Cancel Alous

Exact asta a făcut instanța pe 16.01.Nu am fost citat,în consecință nu aveam cum să ghicesc că am termen,nu m-am prezentat ptr.că nu știam și instanță a amănat cauza,ptr.03 apr.,cănd a suspendat-o.Oricum,mulțumesc!Am făcut cerere de repunere pe rol,și am un nou termen pe în oct.Pace!
Am chemat în instanță Casa Județeană de Pensii.Am primit prima citație în febr. ,ptr.03.apr. Din cauze obiective,nu m-am putut prezenta,fiind primul termen am presupus că se va amăna.Nu am solicitat judecare în lipsă.Cauza a fost suspendată,și ptr.faptul că am mai avut un termen pe 16.ian,termen ptr care nu am fost citat și care s-a amănat-lipsă procedură cu reclamantul..Este legal așa ceva? Mulțumesc!
Bună ziua! La tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că suma acumulată în contul pilonului 2 de pensie,se poate retrage integral în cazul pensionarilor de invaliditate definitivă,indiferent de gradul de invaliditate.Administratorul fondului de pensie privată,spune că se restituie aceea sumă acumulată,numai pensionarilor de invaliditate permanentă,încadrați în gradele 1,și 2,nu și 3.Mă poate lumina cineva,vă rog?Logic ar fi ceea ce afirmă administratorul de fond de pensie,dar poate legiuitorii au legiferat așa cum s-a afirmat în spațiul public.Vă mulțumesc!
Bună ziua!Am o nelămurire și anume!Părinții decedatî unul în 2013 celălalt în 2017 lasă în urmă 6 copii.Din cei 6 ,unul decedează în 2018,Cel decedat a fost căsătorit ,fără copii.
Unul din cei 5 copii ,solicită ieșirea din indiviziune,in instanță,si acum întrebarea-
Are dreptul la moștenire,după socrii soția fratelui decedat? Precizare-Succesiunea s-a solicitat numai ptr.ceea ce au deținut părinții decedați nu și ptr.ceea ce deținea fratele decedat.Mulțumesc!
După 3 ani de la decesul ultimului părinte,poate unul dintr-e moștenitori să restricționeze accesul altui moștenitor în casa părintească,în condițiile in care nu s-a făcut succesiunea iar în casa părintească nu locuiește nimeni permanent? Cum poate fi rezolvată problema dacă respectivul moștenitor găsește ușile schimbate și totul închis cu lacăte? Poate cel restricționat să-si pună lacăte propri lăngă cele existente ptr.a răspunde cu aceeași monedă ,în așa fel încăt accesul să se facă în prezența ambilor moștenitori?Vă mulțumesc!