Nu am acte pe numele meu.Si contractul la curent electric este tot pe numele tatalui meu.Nu am nici autorizatie de construtoe,am doar chitantele pentru materialele de constructii cumparate
Buna ziua.Ce drepturi am,daca locuiesc in curtea parintilor,separat,cu toate utilitatile separat,in cazul in care parintii vor sa vanda? mentionez ca pentru locuinta si utilitati,am facut imprumuturi in banci,si avem doi copii minori.va multumesc
Buna ziua.Am o situatie mai complicata,si nu stiu daca am drepturi legale in privinta asta.Sunt casatorita,am doi copii minori,si locuim in curtea parintilor mei ,intr-o casa construita de noi,pe o parcela masurata de tatal meu in gradina.De un an,mi-au facut si gang spre iesirea la strada.Acum,vor sa desfiinteze gangul,si ma ameninta ca vor pune tot in vanzare,in conditiile in care am facut imprumuturi la banci,am investit in casa ,am facut conditii,contract de lumina separat dar pe numele lui tata ,apa la put,baie,totul e separat.Poate sa vanda fara acordul meu,sau sa ma dea afara? Ce drepturi legale am in conditiile astea? Va multumesc.
Buna seara.Daca merg la primarie,cine trebuie sa imi elibereze adeverinta cu apartenenta la etnia roma,necesara fiului meu pt.inscrierea la liceu?va multumesc.
Buna seara.Sotul meu este bolnav,arteriopatie obliteranta gr.2b la membrele inferioare,ischemie cronica.tocmai am demarat dosarul pentru pensie de handicap..Doresc sa stiu daca poate beneficia si de pensie de boala.va multumesc.