avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate mexu

Activitate mexu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Maxmaxim a scris:

: pot monta un apometru în paralel cu firma autorizata și certificata pentru a putea face comparație?


in paralel NU pt ca ar fi frauda adica ati by-pass-a contorul oficial cu altul . oricum nu va va folosi la nimic (debitul se va imparti intre cele 2) cel mult pt a va ajuta sa obtineti un dosar penal pt furt de apa.
in serie ar fi logic sa da, dupa contorul furnizorului este instalatia dvs unde teoretic puteti face ce vreti incusiv sa intercalati un alt apometru. dar tot nu va va folosi la mare lucru, poate nici la linistea dvs. adica furnizorul va factura tot dupa al sau si in caz de diferente se poate eschiva ca al lui e omologat certificat s.a.m.d. s-ar putea sa il convingeti sa si-l schimbe dar tot pe cheltuiala dvs.
11 din 14 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu mai bine scoateti sticla?! lasati totul la fel dar fara sticla. daca va razganditi o puneti la loc. operatiune de 1/2 h


w_v_w_v a scris:

Problema e aceeasi ca in cazul copiilor mici cand


cele 2 situatii nu sunt nici pe de parte comparabile:

pt copii se pot gasi multe rationamente morale care sa justifice scutirea celor f mici de chelt de intretinere: scaderea demografica, beneficiul viitor societal, politici demografice, etc, etc, etc.

la caini nu! majoritatea nu prea au decat ratiunea de extensie de ego a stapanului. e drept ca pt copii pot avea un efect benefic formator, dar totusi, orice jucarie educativa cade in sarcina tatalui copilului nu a blocului!
va rog citati din cartea drepturilor cainilor nu a omului in care scrie ca un caine are dreptul la plimbare gratuita cu liftul pe banii locatarilor din bloc. pt ca asta este subiectul a ceea ce am scris: in cazul cainilor este usor observabila o utilizare suplimentara a liftului care intr-o lume echitabila ar trebui sa conduca si la o cheltuiala un pic mai mare pt proprietar, nimic altceva.
dar asta numai intr-o lume echitabila. nu avem o constitutie echitabila prin urmare cum sa avem niste legi echitabile ?!
tov avocat, nu faceti sofisme! omul insoteste cainele pt ca cainele (cacofonie intentionata) nu poate comanda butoanele liftului. dar omul are doar rol de liftier si in lipsa cainelui multe din aceste curse cu liftul nu ar fi efectuate. adica, chiar daca omul face actiunea, o face, de cele mai multe ori, numai pt usurarea cainelui. e drept ca in unele ocazii omul poate combina iesirea cainelui cu iesirea la magazin, plimbare, etc. cainele este driverul costului cu liftul in majoritatea cazurilor cand este pasager, ceva ce nici tovarasii din parlament nu vor sa inteleaga probabil din motive electorale. cum numarul de caini din blocuri incepe sa fie mai mare decat cel de copii o legiferare corecta le-ar afecta baza electorala.
Răspuns la discuția Formulare recurs
daca nu curge macar sa pice!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
rezervorul este recipient sub presiune supus ISCIR, cu verificari periodice si durata de viata limitata de norme. dupa 7 ani de neutilizare s-ar putea sa fie fier vechi adica sa nu mai poata fi folosit datorita coroziunii. interesati-va care mai sunt normele actuale ISCIR. oricum fierul vechi tot al firmei ar fi.
Răspuns la discuția Formulare recurs
nu confundati fizica, care este un dat imuabil, cu un construct uman cum este legislatia care are caracter de clasa dupa exprimari caduce de sec 19 dar care oricum reflecta multiplele interese ale emitentului. vedeti compozitia profesionala a parlamentelor
Răspuns la discuția Formulare recurs
justitia cu intermediar nu prea mai este justitie. la fel ca justitia pe bani care devine justitie dar nu pt catei
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
bucurati-va cat mai puteti de viata fara asociatie! cum apare o forma apar si smekerii care sa o confiste in folos propriu