Buna ziua!se mai scad cele 1000 zile in inchisori?
S a dat o noua lege penala pentru cei din inchisori?
La 7 ani si 6 luni,in arest din mai 2022,iunie-decembrie 2024 pe semideschis cand ar putea face cerere ptr liberare?multumesc
Buna ziua!Tatal meu a intrat in refuz de hrana la Penitenciarul Tulcea deoarece Anp -ul mare nu ii da aprobare de transfer la Vaslui.Cum poate rezolva altfel?
Mi a zis ca nu este de munca la Penitenciarul Tulcea.
Bună ziua .când se ajunge la Curtea de apel cu procesul și victima împreună cu procurorul vor o pedeapsa mai mare ptr inculpat decât cea stabilita de judecator e posibil ca inculpatul sa primească mai mulți ani de închisoare?
Bună ziua.se poate face cerere de încuviințare domiciliu dacă sunt pe arest domiciliar,(precizez ca locuiesc momentan la apartament )ptr a merge sa lucrez pământul la tara?va mulțumesc
Bună ziua.ma aflu de 1 an de zile intr un proces penal.avocatul meu nu a reușit sa obțină nimic în favoarea mea,nici o contraexpertiza,toate i au fost respinse în instanta.ce e de făcut pentru a redeschide dosarul cu o cale de atac???
Mi s a finalizat divorțul din care rezulta ca pot păstra legatura cu fiica mea,însă ea e în Italia eu în tara.nu e lăsată de fosta soție sa mi răspundă la telefon.ce pot face în cazul asta???
Buna ziua!tatăl meu se afla in arest la domiciliu .au trecut 29 zile de când nu l a chemat la proces ptr schimbarea sau menținerea măsurii.nu stiu care e cauza???