Bună ziua .când se ajunge la Curtea de apel cu procesul și victima împreună cu procurorul vor o pedeapsa mai mare ptr inculpat decât cea stabilita de judecator e posibil ca inculpatul sa primească mai mulți ani de închisoare?
Bună ziua.se poate face cerere de încuviințare domiciliu dacă sunt pe arest domiciliar,(precizez ca locuiesc momentan la apartament )ptr a merge sa lucrez pământul la tara?va mulțumesc
Bună ziua.ma aflu de 1 an de zile intr un proces penal.avocatul meu nu a reușit sa obțină nimic în favoarea mea,nici o contraexpertiza,toate i au fost respinse în instanta.ce e de făcut pentru a redeschide dosarul cu o cale de atac???
Mi s a finalizat divorțul din care rezulta ca pot păstra legatura cu fiica mea,însă ea e în Italia eu în tara.nu e lăsată de fosta soție sa mi răspundă la telefon.ce pot face în cazul asta???
Buna ziua!tatăl meu se afla in arest la domiciliu .au trecut 29 zile de când nu l a chemat la proces ptr schimbarea sau menținerea măsurii.nu stiu care e cauza???
Buna seara!lucrez la o societate si angajatorul mi a zis ca nu mi da cele 21 zile de concediu si ca imi plătește al 13 lea salar.e legal?in contract scrie de acest drept de 21 zile.zice că dacă nu mi convine sa mi dau demisia