avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate julia_itl

Activitate julia_itl

Mulțumesc!

sters citat anterior
Buna ziua ! Sunt citată Intr un proces de custodie că martor . În ultimă vreme am decis sa nu mai iau parte la acesta deoarece am conștientizat că nu i voi face bine copilului vorbind așa cum este de așteptat . Acum întrebarea este : am obligația să Ma prezint indiferent de faptul că nu mai doresc asta ? Ce presupune sucirea mea ? M- as putea prezenta dar nu as putea sa declar tot așa cum este așteptat de la mine ,asta pt că mi as vrea eu și familia probleme de alta natură iar prin asta sunt destul de constrânsă . Mulțumesc
Buna ziua !Am copilul cu tatal francez ,suntem separati si nu avem deloc comunicare buna nici macar aceeasi viziune asupra binelui copilului .Din moment ce acesta se dezice de la plata pensiei alimentare ,ma intereseaza sa stiu carei instiututii ma pot adresa ,sa cer o sustinere financiara ,pt familie monoparentala.Noi locuim in tara dar tatal ,e in franta ,copilul nascut in romania dar inregsitrat si in franta .Stiu ca undeva ar trebui sa fie drepturile copilului ,mai ales in aceste conditii.Multumesc
Analisa ,nu stiu daca mai esti actvva inca pe cont dar te rog,contactaeza ma cu un mesaj !
Răspuns la discuția Succesiune bunici
Multumesc ,era asa cum ma asteptam ,dar am fost informata gresit initial .Multumesc din nou ! O zi frumoasa !
Răspuns la discuția Succesiune bunici
Buna ziua ,

Bunicii sunt din partea mamei.Bunica a decedat in 2001 ,bunicul in 2015 la o saptamana dupa decesul mamei ..
Mama nu a fost casatorita in acel moment .Una dintre surorile mamei , a decedat in 2013,nu a avut copii.In viata este cea de a treia sora a mamei ,singura dintre cele 3 surori ,care are un baiat .Iar din partea mamei ,suntem noi,doi copii .
Multumesc in avans !
Buna ziua ,
Bunici si parintii ,si o matusa sunt decedati ,m-am hotarat sa incep succesiune pt bunirile bunicilor ,in conditiile in care o singura mostenitoare directa a lor este in viata ,matusa ,pe langa mai sunt nepotii ,un baiat al matusii si eu cu sora mea ,din partea mamei mele .A doua matusa e decedata ,fara copii.
As vrea sa va intreb cine poate face succesiunea si cine este mostenitorul de drept in acest caz ? Ma intereseaza deoarece sunt chemata la succesiune de matusa mea ,stiind faptul ca doar eu sunt in capabilitatea de a plati cheltuielile aferente acesui proces.As vrea sa inteleg daca implicarea mea va fi si in flosul meu si a surorii mele sau doar al matusii .
Buna seara,

Va cer cateva sfaturi in speranta ca se va putea gasi o rezolvare.

Mama mea a fost diagnosticata cu polineoropatie
periferica,tetrapareza,parapareza,Sindromul Guillian barre ,poliartrita reumatica etc ,a fpst internata in 3 spitale din bucuresti de fiecare data pt un maxim de 3 saptamani .Intre timp situatia ei s-a inrautatit ,incat zi de zi se poate intampla o nenorocire.

A fost lasata acasa si fara vreun alt document pt o reinternare ,desi e singura si are nevoie permanenta de un insotitor.Este mai mult decat necesar .

Locuieste intr un alt oras.
La cererea noastra pt a o transporta intr un spital din bucuresti nu am avut nici un raspuns ajutator de la nici un doctor contactat,plus serviciul de ambulanta,acesta fiind necesar pt a o transporta,nefiind capabila sa se deplaseze cu o masina personala ,necesitand targa .

Nu gasim nici o solutie ,ea este acasa si poate in orice moment claca.

Nu exista continuitatea tratarii acestei boli.

Am adus o de curand intr un spital la neurologie unde ii era recomandat verbal ,sa ajunga,
A fost internata o zi ,dupa care ni s-a spus ca nu au ce ii faca si deci retrimisa acasa . Ne este teama de urmarile acestei situatii.

Are 53 de ani si inca nepensionata .Financiar,din luna februarie ,atunci cand nu s-a mai putut deplasa deloc,si pana in prezent ,a primit o suma infima de la locul de munca ,abia in ultimele doua luni.Ma gandesc ca neavand un doctor curant ,starea ei se va agrava si mai mult,plus ca nici acei bani nu ii va mai primi.

Cum o putem interna pt a fi tratata?
Cine raspunde de starea ei de sanatate ,si de faptul ca nu este retinuta pt tratamentul corespunzator?

Va multumesc anticipat ,
Ar fi o varianta buna daca eu as iesi din aceasta companie?Ce posibilitati as avea ? Am trimis un email catre asociata ,in care i-am propus sa semneze un contract de cesiune si nu doreste nici acest lucru.
Buna ziua,da sunt majoritar ,insa cum pot convoca Aga ,asociata mea locuieste la o alta adresa fata de cea din buletin.Nu mai pot intra sub nici o forma in contact cu ea ,deoarece a refuzat a si asuma orice raspundere in aceasta firma,deasemenea nici nu a dorit sa iasa ,din cauza unor plati ce ar necesita asta..