trebuie sa deschidem un srl?
buna,sotia detine o intreprindere individuala ii din februarie 2017,are un atelier de croitorie punct de lucru deschis in functiune cu contract in sistem lohn,urmeaza sa facem angajari in luna ianuarie.
e gravida in luna 3,dupa legislatie ar trebui sa suspende activitatea cand intra in concediu de maternitae,ce e de facut sa nu suspendam activitatea??
BUNA,cu intreprindere individuala ii,se poate aplica pt start up??precizez ca are ca activitate principala productie..?sau ne trebiue srl.????
buna tuturor,am fost plecat din tara o perioada mai lunga,in timpul acesta contabila nu a mai depus nimic la finante din 2010.am pe firma un stoc de marfa,piese auto,mai exact,la care le-am facut retur in 2009.contabila a pierdut sau nu stiu ce sa intamplat cu factura de retur pt a scoate stocul de marfa,si apare un stoc de marfa la finante.acum ei vor sa bage firma in insolventa ca am de plata penalizari nu stiu exact de la ce.in jur de 1500 ron.ce e de facut??ce se poate intampla daca fac ei procedura de insolventa??
detin firma din 2006 etc...si doresc sa o inchid.acu am primit de la finante ,adresa de infintare a popririi,care incepe asa> in temeiul art.149 ordonanta guvernului nr.92/2003 privind codul de procedura fiscala,republicata cu modificarile si completarile ulterioare se infinteaza poprire asupra sumelor datorate de dv. cu orice titlu,debitorului urmarit SC......conform titlurilorexecutorii anexate..
am fost cumparat in 2008 de la aceasta firma materiale de constructii in valoare de 7000 ron la care am facut o intelegere verbala cu patronul depozitului ca urmeaza sa i platesc in rate.am platit o singura data 700 ron dupa care nu am mai reusit sa i achit nimic.are dreptu finantele sa se bage|??????la recuperare???
firma are o datorie la un depozit de materiale de constructi in val. de 8000 si a intrat finantele pe fir pt. ca firma asta ce detine depozitu are datori mari la finante.
am primit o instintare de la finante ca sa facut oprire pe conturi pe suma DATORATA.de ce?firma e in pragul falimentului nu am de unde plati bani astia?ce pot sa fac??
buna ziua,
de unde sa incep?vreau sa incep o activitate de distributie haine,de unde sa incep,de ce acte am nevoie autorizatii,etc.detin SRL.#-o
buna ziua,
am deschis un SRL in 2006 am functionat pana in 2009.am luat un credit 12000,acum nu mai am de unde sa platesc..ce e de facut????pot sa vand firma la cumparatori de firme cu datorii fara consecinte??sau pot obtine o refinantare pentru a demara iar afacerile??
doresc sa obtin un certificat de producator,dar problema este ca nu detin in mod direct pamantul ce urmeaza a fi cultivat.pamantul este al unui bunic care nu mai lucreaza pamantul.am sanse sa pot face un certificat de producator??
daca il iau in arenda sau chirie se poate obtine ????