avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Iancovici Zvezdan Danko

Activitate Iancovici Zvezdan Danko

buna ziua. rog ajutor referitor la angajare ingrijitor as. proprietari. nu demult am aflat ca ingrijitorul/ femeia noastra de serviciu a fost mintita de fostii 2 administratori precum ca ar fi angajata cu forme legale. acuma la concediere s-a trezit ca din 10 ani de activitate i s-au platit catre stat dari pe 2 luni de zile. e vorba de o doamna in varsta de 80 de ani. rog ajutor. multumesc
Răspuns la discuția ARHIVA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI
@ynocentta
fiti amabila si spuneti-mi cum se numeste (nr legii) legea care reglementeaza arhivarea documentelor asociatiei de proprietari
cititi legea condominiului referitor la spatiile comune. aceste spatii comune nu se pot utiliza decit pentru interese comune nicidecum personale/private
Intrebare la care rog un raspuns avizat: asociatia de proprietari din care si eu fac parte ca membru (e vorba de o asociatie de proprietari, bloc cu 2 scari, 30 apartamente) nu a platit darile catre stat pentru femeia de servici-curatenie timp de 10 ani, doar i-a achitat acestei lunar salariu aprox 400 lei. ce procedura ar trebui sa intreprind pentru reglementarea acestei sutuatii?