Le puteti include pe toate intr-o AGA. Aveti in vedere ca pentru schimbarea denumirii trebuie sa verificati disponibilitatea la ORC si sa obtineti rezervarea ei.
Il puteti actiona in instanta in baza art. 1033 Cod procedura civila Titlul XI. Evacuarea din imobile folosite sau ocupate fara drept. Se acorda termene scurte instanta. De exemplu, se poate da termen si in saptamana urmatoara celei in care depuneti actiunea, iar taxa judiciara de timbru, daca nu gresesc este in valoare de 50 de lei.
Buna ziua,
Si eu intampin probleme la noul portal , in sensul ca nu gasesc dosare nici dupa numar nici dupa parte. I-am informat cu un e-mail pe cei de la IT despre aceasta problema. Sper sa se rezolve cat mai curand :)
Va rog sa ma sfatuiti ce se poate face in urmatoarea situatie:
-in fata unei firme s-a amplasat o toneta prin care se comercializeaza produse de patiserie preambalate(covrigi, cornuri). Toneta este amplasata aproape in mijlocul trotuarului ingreunand traficul pietonal si la aprox 1m de gardul firmei. Am transmis o adresa la primarie pentru a ne comunica daca isi desfasoara activitatea in mod legal si sa demoleze sau sa mute toneta din fata firmei, iar aceasta ne-a raspuns ca toneta este amplasata legal pe domeniul public si activitatea acesteia se desfasoara in baza acordului eliberat de primarie.
Totusi care ar mai fi demersurile care se mai pot face pentru a se muta toneta din fata firmei?
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra!