Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o informație, în contextul actual potrivit art. 46 alin. 2 din Legea 360/2023, se mai poate cumula pensia cu salariul?
Dacă am primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă a unei salariate trebuie să îi facem încetarea contractului?
Mulțumesc!
Vă rog să mă ajutați cu o informație: Anunțul de pe site-ul Inspecției Muncii privind salariul de bază pentru angajații cu o vechime mai mare de 2 ani, este valabil și în firmelor din sectorul construcțiilor sau agriculturii ?
Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o informație, în contextul actual potrivit art. 46 alin. 2 din Legea 360/2023, se mai poate cumula pensia cu salariul?
Mulțumesc!
Bună ziua,
Am preluat recent administrarea unor dosare de personal și am constatat că unul dintre angajați este persionar din 2019 (cu decizie pensionare limită de vârstă la dosar), însă nu a fost operată nici o încetare de drept cu privire la acest angajat. În momentul de față noi mai putem face ceva, în ideea în care ar mai trebui să îi faccem acum o încetare și un CIM nou? Dacă da, putem să facem CIM pe perioada nedeterminată?
Angajatul își dorește în continuare să lucreze.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Știu că era o prevedere cu privire la o subvenție pentru angajare absolvenți, am căutat articole sau surse mai recente, nu am găsit. Se mai acordă aceste subvenții? Unde aș putea găsi cadrul legal pentru a verifica condițiile.
Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o informație. În situația în care nu este specificat nici în lege, nici în contractul de internship faptul că internul are dreptul la concediu de odihnă, această decizie rămâne la latitudinea organizației gazdă dacă oferă zile de concediu de odihnă sau cum se procedează?
Mulțumesc!