Buna ziua,
stiti cumva ce se va intampla cu o intreprindere individuala care in momentul de fata are 10 angajati in conditiile in care dupa 01.01.2017 conform legii 182/2016 vor fi limitati la un numar de 8 angajati? problema este ca avem accesate fonduri si cei de la proiect pentru activitatea pe care o avem ne impun acest numar de 10 angajati pe care trebuie sa-i mentinem pe o perioada de 2 ani pana la sfarsitul monitorizarii.
O zi buna.
Multumesc
Buna ziua,
Societatea a dat in somaj 2 angajati cu 01.02.2013, iar cu data de 04.02.2015 doreste sa-i reincadreze in munca. In acest caz societatea mai poate beneficia de conventie la somaj?
Mentionez ca ambele persoane au peste 45 de ani.
Multumesc
buna ziua,
puteti sa-mi spuneti daca se mai pot incheia conventii cu somajul pentru persoanele peste 45 ani, daca data incheierii C.I.M. este 01.05.2013 pe perioada nedeterminata.
Multumesc
Buna ziua,
puteti sa-mi spuneti va rog daca este corecta urmatoarea situatie:
din 01.02 pana in 28.02 am fost in preaviz si deciziile de desfacere a contractelor spun ca CIM inceteaza cu 28.02.2013.
Dupa mine CIM trebuia sa inceteze cu 01.03.2013
Cum este corect?
Buna ziua, am inteles ca este concediere colectiva daca concediaza 10 salariati daca societatea are intre 20 si 100 angajati. In cazul in care societatea are 15 salariati si concediaza 8 dintre ei nu intra in cadrul concedierii colective?
puteti sa imi mai spuneti daca in cazul in care este concediere colectiva este obligatoriu ca firma sa acorde salarii compensatorii?
Multumesc
problema este ca ni se ia din concediul de odihna cand nu avem de lucru din vina angajatorului, iar daca avem o problema si solicitam zile de concediu pentru rezolvare suntem pontati in invoire si nu suntem platiti.
Buna ziua,
este legal ca angajatorul sa ne ponteze si sa ne plateasca concediu de odihna in ianuarie 2013 daca noi stam acasa pentru ca nu avem de lucru din vina angajatorului?
Multumesc