Bună seata , în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice și am fost reabilitat, cazierul nu conține nicio mențiune. Pot participa la concursul de admitere al scolii de politie din Câmpina? La conditii scrie clar, sa nu fii fost condamnat cu excepția reabilitării, dar se bate în cap cu g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;
Voi intampina probleme?
Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe articolul 336, am fost reabilitat de drept și mi am depus cererea de inscriere la scoala de politie campina. Am fost sunat de polițistul de la recrutare și mi s a spus ca sa retrag cererea conform condițiilor de recrutare g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;
Este corect cum a procedat?
Bună ziua, doresc sa urmeze cursurile scolii de politie din campina. Întrebarea mea este următoarea, se primește vreun tip de venit atat cat tine perioada teoretica de 5 luni cat și cea prcatica?
Bună ziua, momentan sunt înscris anul 1 la o postliceala la buget care are durata de 2 ani. Doresc să urmez cursurile scolii de politie de la Câmpina care este tot o postliceala. Voi întâmpină probleme, ce ma sfătuiți?
Bună seara, lucrez ca și taximetrist în timpul liber. O persoana susține ca și a uitat telefonul în mașină mea, ele fiind pe bancheta din spate. Acestea au spus politiei ca l au uitat în mașină lucru care nu este adevărat. Polițiștii au zis ca se va deschide un dosar penal pentru însușire de bunuri fără drept, iar ulterior pentru furt. Eu am vreo calitate în aceasta urmărire penala?
Bună ziua, cineva din străinătate vrea sa îmi facă o procura pentru un autovehicul pentru a-l putea radia. Întrebarea mea este următoarea, dacă se face procura, eu sunt răspunzător și de plata impozitului sau a taxelor mașinii?