avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate elena balan

Activitate elena balan

in anul 2011 am revenit la munca dupa ce am stat in concediu de ingrijire copil, dupa 2 luni am ramas insarcinata din nou si am intrat in concediu de risc de sarcina , dupa care a urmat concediul de maternitate. in tot acest timp angajatorul a refuzat sa-mi plateasca concediul medical ce pot face?
va multumesc.
daca esti angajat cu 2 ore beneficiezi de indemnizatia de crestere a copilului?
multumesc.
va rog sa- mi spuneti ce impozit pe profit sa declar si sa platesc pentru o firma care s-a infiintat in 2009 nu a platit impozit forfetar a fost microintreprindere si acum si-a suspendat activitatea incepand cu 19.02.2010. cifra de afaceri in 2009 este de 1680lei
va rog sa ma ajutati trebue sa-i depun regimul derogatoriu.
va multumesc

e corect asa:
2200/ 12=183.3
183.3/28=6.547
6.547*19=124.4
124.4+183.3=308
va rog sa-mi spuneti daca un pfa care se ocupa cu distributia produselor naturiste are nevoie de autorizatie? va multumesc
Poate un pfa sa se ocupe cu exportul de produse naturiste?
o firma are in contul 542 o suma destul de mare bani pe care administratorul ia scos din banca si ea folosit. cum poate fi inchis acest cont? (nu exista documente justificative pentru acei bani)
va multumesc.#-o
sunt insarcinata in luna 3 si asi vrea sa stiu, daca intru in concediu de risc de sarcina din luna 4 mai beneficiez de indemnizatia de 600 lei?
multumesc=D>