Fix asta voiam să fac. Am vb deja și am stabilit o întâlnire cu expertul tehnic, pe lângă femeia care era in mașină cu mine in momentul producerii accidentului și care mă sustine, am găsit o și pe doamna care a sunat la smurd și care poate susține că autospeciala a dat drumul la semnalele luminoase după producerea accidentului și oricum vreau sa fac și o solicitare către cei de smurd (in calitate de parte vătămată) in care sa le solicit să mi transmită daca autospeciala cu Nr de înmatriculare ...... Era în misiune la ora cutare, in ziua cutare.
In momentul impactului erau f multi martori in zona și niciunul nu a fost fost întrebat absolut nimic, in zona respectivă exista două clădiri care au camere care bat fix in locul in care s a produs impactul și una dintre ele chiar cuprinde toată strada pe lung, nimeni nu a solicitat nicio copie după filmări.
Momentan mi am schițat un plan cu ce vreau sa fac, ce probe am și ce as mai putea face suplimentar ca sa am un caz solid care sa nu fie ușor de demontat.
SunnyXxxX a scris:
Puteți face plângere penală acestui inspector de poliție( fals în declarații)
Să înțeleg că aveți filmarea de pe autospecială?
Dacă da,expertul judiciar vă poate susține în instanță. Doamna care a fost în taxi vă poate susține pe post de martor?
În instanță această poate preciza că acea ordonanța emisă de inspectorul de poliție este un fals.
Mergeți la parchet cu un avocat și faceți plângere penală acestui polițist.
Înainte să începeți acest proces (dacă doriți să câștigați) trebuie să vă bazați pe martori,,probe o bază materială și un avocat foarte bun.
Faceți multe copii din dosar ( o să aveți nevoie)
NU DATI ORDONANTA EMISĂ DE INSPECTORUL DE POLITIE (o păstrați probă proces).
Nu are calitate de magistrat (este un milițian) care foarte posibil cunoaște avocati,procurori și doar atât.
Dacă aveți probe împotriva lui puteți câștiga fără probleme.