avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Adelina29

Activitate Adelina29

Buna seara!

Anul trecut in urma drug testului mi-a fost retinut permisul, am fost la recoltare probe si dupa 1 an de zile nu s-a intamplat nimic. Am achitat analizele, au ajuns la politie si dosatul inca este la politie. Nu stiu ce a aiesit la analize, eu consumand un Caffetin care am inteles ca ar triggerui drug testul.
Organul de politie a zis ca are multe dosare in lucru si ca nu stie cand ii vine randul dosaului meu, dandu-mi de inteles ca este de durata. In aceasta situatie, pana cand se va intampla ceva cu dosarul meu, ce pot face? Exista vreo modalitate sa imi recuperez permisul pana cand este trimis dosarul la parchet? Multumesc
Răspuns la discuția Test anti-drog pozitiv OPIU....

catbtd a scris:

Buna ziua! Am trecut zilele trecute printr-o situatie similara. La dvs cum s-a rezolvat?

Buna seara! Cum ati rezolvat?
Răspuns la discuția Test anti-drog pozitiv OPIU....
Buna! Cum ati rezolvat? Sunt in acceasi situatie …
Buna! Cum procedam cand am luat o pastila Nurofen/Caffetin si din cauza codeinei la drug test iese pozitiv? Urmeaza analiza toxicologica de la Inml, acolo se face distinctia intre pastila si drog? Poate a trecut cineva prin asta si stie

Multumes

Analizele sunt gata; am primit un mail in care sunt instiintat ca sunt gata si cat costa. Trebuie sa le platesc eu sau politia? Cum este mai bine?Ma intereseaza sa fie si cat mai repede… am inteles ca eu nu pot avea acces la rezultate.in cat timp ar ajunge rezultatele de la inml la politie?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu, se achita doar cand sunt gata.

Analizele drug test realizate de INML pot fi achitate pentru a fi facute mai repede? Daca da, care ar fi pasii? Am tot sunat la INML si in putinele dati in care nu suna ocupat, nu raspunde absolut nimeni…
Multumesc! Am dosar penal pt ca in ochii lor sunt vinovata pana vin rezultatele de la INML. De aceea nu stiam daca si in cazul meu pot da redobandire permis pt ca al meu e suspendat pt o perioada nelimitata
Buna ziua!

In data de 24.07.2023 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 zile(depasisem viteza legala). Ulterior m-a verificat cu etilotestul(0 alcool) si mi-au facut si un drug test care a dat eroare clar (pt ca nu consumasem droguri, nici vorba de asa ceva) si din cauza aceasta m-au dus la spital pentru prelevare probe biologice. In urma examenului clinic medicul a concluzionat ca nu am consumat nicio substanta interzisa, dar acum astept si rezultatele de laborator care am inteles ca vin foarte greu. Permisul imi este deja retinut, dar avnad in vedere ca lor le-a dat eroare, e posibil ca aceasta problema sa nu se solutioneze in cele 90 zile in care deja aveam permisul suspendat. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa mai dau testul pt redobandire permis in conditiile acestea? Deja am dosar penal (clar pe nedrept) , dar ma intereseaza daca tot as putea sa il redobandesc mai repede. Daca as putea sa il iau mai repede, care ar fi termenul limita cand as putea sa dau testul de redobandire? Multumesc