Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Locuiesc intr-o cladire cu o curte comuna. Locuinta mea este deasupra curtii deci sub locuinta mea este un fel de tunel prin care se intra in curte si in din curte in locuinte.
De ceva timp unul dintre coproprietari repara masini in acest tunel sub locuinta mea.
Casa este foarte veche si din cauza trepidatiilor a inceput sa se fisureze. iar un zid de sustinere este chiar deteriorat rau plus miros de benzina si zgomot. Nu cred ca a putut obtine autorizatie de functionare pentru acel spatiu comun fara acordul vecinilor.In curte nu-l lasa ceilalti vecini sa repare masini in fata ferestrelor lor.
Deci repara aici sub locuinta mea si imi vorbeste si foarte urat , el are 22 de ani si eu 65, dar trebuie sa suport zilnic acest calvar. Am fost la politie dar a zis ca nu este de competenta lor daca nu repara in orele de liniste. Mi se pare absurd sa nu existe o lege pentru reparatii auto facute sub locuinta mea fara acordul meu chiar daca acel spatiu este intrarea comuna in curte. Daca i-am aratat ca a crapat zidul de sustinere a zis ca nu este a lui si nu-l intereseaza. Daca ma poate ajuta cineva cu o indrumare unde sa ma adresez. Va multumesc
Buna ziua,
Cum as putea obtine o copie dupa o hotarare dintr-un dosar din 1977 dar la care nu ii stiu numarul.? Stiu doar ca este din martie 1977. Unde trebuie sa ma adresez?
Buna ziua,
Situatia este urmatoarea : intr-un magazin vanzatoarea mi-a vorbit foarte urat si eu i-am raspuns ca nu-i permit sa-mi vorbeasca astfel , atunci a chemat politia . Intrebarea mea este : pot cere la politie sa verifice supravegherea video din magazin pentru a vedea ca a mintit vanzatoarea cand am spus ca am insultat-o adresandu-i diverse epitete. Precizez ca nu am mortori deoarece eventualii clienti au parasit magazinul cand a venit politia.
Multumesc
buna ziua,
va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. La pensionare aveai dreptul la un salariu. Acum mai este valabil? Matusa mea s-a pensionat si i s-a spus ca nu mai este valabil deoarece era in contractul colectiv de munca la nivel national.
Va multumesc anticipat
nu am amenintat pe nimeni.Este adevarat ca mi-a spus ca nu are voie sa-mi spuna numele.I-am povestit ca ma tot suna noaptea si mi-a spus cum se numeste posesorul.De la politie m-a speriat cineva ca este infractiune.Mie nu mi s-a parut ca am facut nimic rau.Poate a vrut sa nu le dau de lucru ?
buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie: sunt deranjata noaptea de cineva de pe un nr de telefon.Am reusit sa-i aflu numele sunand la informatii desi am inteles ca nu au voie sa spuna numele daca dai doar numarul de telefon Cu toate acestea mi-au spus numele,Am vrut sa fac reclamatie la politie si mi s-a spus a am comis o infractiune cerand informatii secrete (adica numele celui care ma deranjeaza).Conform carei legi este infractiune?
multumesc
Am fost la medicul legist si mi-a dat 12-14 zile de ingrijire medicala.mai am de la oftalmolog si ORL-ist.Dar martori nu si intradevar cel care m-a batut ma ameninta ca sa nu depun plangere. Politistii il cunosc ,stiu cine este.Si acum ce urmeaza daca depun plangere ma bate si nu stiu daca reusesc sa fac ceva cu procesul iar daca nu depun cine stie ce mai urmeaza considerand ca mi-e frica de el. Martori nu vrea sa vina nimeni desi se pare ca au mai vazut si altii (din auzite ca eu atunci nu am vazut nimic) Si daca nu am martori ma poate bate oricine ? Nu prea inteleg legile astea!
Buna ziua !
Am fost batuta intr-o seara pe o alee . Nu stiu daca a vazut sau nu cineva, dar nu am martori. Am fost la legist si mi-a dat 12 zile ingrijire medicala. Stiu cine este cel care m-a batut.Mi s-a spus ca daca nu am 2 martori nu am nici o sansa sa castig procesul. Este adevarat ? Ce pot sa fac pentru a nu ramane nepedepsit. In felul acesta ne poate bate oricine si scapa nepedepsit ?A venit politia dar ei spun ca sunt organe neutre si nu pot fi martori . Chiar daca au fost acolo nu ma lovit cand au sosit ei si deci nu au vazut nimic.Este posibil asa ceva ? Eram plina de sange m-au dus la spital dar tin cu agresorul.Va rog spuneti-mi ce sa fac.
Va multumesc.