Buna ziua ,sunt in proces de partaj al unui apartament cumpărat prin programul ,,prima casa,,de acum 9 ani. Fratele meu are rol de intervenient deoarece am avut ajutor financiar, din partea lui pentru mine ,reclamanta in dosar! Fratele a primit înștiințare de întâmpinare ,cu care este de acord și a depus actele ,dar de la pârât nu sa primit nici o comunicare către avocat.imi puteți spune va rog cum merg aceste intiintari? Cu stima , Daniela T.
Buna ziua ,vreau sa deschid un proces de partaj ,pentru un apartament cumpărat prin programul ,,Prima casa,,în urma cu 8 ani. Creditul este pe numele fostului soț,deoarece în acel moment eu nu munceam ,ulterior m-am angajat. Banii pentru avansul creditului au fost dați de către fratele meu (in mână), Specific ,fostul soț , pe tot parcursul căsniciei de 14 ani a avut salariul mai mare decât mine. In prezent,suntem divorțați de 1 an ,eu stau in chirie de 4 luni,Refuza vânzarea apartamentului . Întrebarea mea este ,daca deschid proces de partaj , ce șanse am ? Vă mulțumesc anticipat! Cu stima ,Dana Nec
Bună ziua,in urma divorțului, soțul meu vrea să rămână cu apartamentul cumpărat prin programul Prima Casa.,in anul 2015.Propunerea lui este că sa primesc o sulta plătită în rate lunare egale timp de 5 ani,totul facanduse la un cabinet notarial .Întrebarea mea este următoarea: dacă în acești 5 ani ,îmi plătește 2,3,luni și apoi nu îmi mai plătește deloc ? Eu unde mă pot adresa? Vă mulțumesc anticipat!
Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu vrea să îmi plătească o sulta.Cum pot proceda în acest caz? Eu nu vreau sa stăm împreună. Vă mulțumesc anticipat!
Bună ziua,sunt angajata ca gestionar,cu garanție de 3 salarii brute.In urma măririi salariului ,trebuie să îmi completez fondul de garanție.Intrebarea mea este daca aceasta garanție poate fi sistată de către administrator.Va mulțumesc anticipat!