avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Dana Nec

Activitate Dana Nec

Buna ziua ,sunt in proces de partaj al unui apartament cumpărat prin programul ,,prima casa,,de acum 9 ani. Fratele meu are rol de intervenient deoarece am avut ajutor financiar, din partea lui pentru mine ,reclamanta in dosar! Fratele a primit înștiințare de întâmpinare ,cu care este de acord și a depus actele ,dar de la pârât nu sa primit nici o comunicare către avocat.imi puteți spune va rog cum merg aceste intiintari? Cu stima , Daniela T.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc, pentru sfat,mă voi adresa unui avocat! Cu stima ,Dana Nec
Buna ziua ,vreau sa deschid un proces de partaj ,pentru un apartament cumpărat prin programul ,,Prima casa,,în urma cu 8 ani. Creditul este pe numele fostului soț,deoarece în acel moment eu nu munceam ,ulterior m-am angajat. Banii pentru avansul creditului au fost dați de către fratele meu (in mână), Specific ,fostul soț , pe tot parcursul căsniciei de 14 ani a avut salariul mai mare decât mine. In prezent,suntem divorțați de 1 an ,eu stau in chirie de 4 luni,Refuza vânzarea apartamentului . Întrebarea mea este ,daca deschid proces de partaj , ce șanse am ? Vă mulțumesc anticipat! Cu stima ,Dana Nec
Bună ziua,in urma divorțului, soțul meu vrea să rămână cu apartamentul cumpărat prin programul Prima Casa.,in anul 2015.Propunerea lui este că sa primesc o sulta plătită în rate lunare egale timp de 5 ani,totul facanduse la un cabinet notarial .Întrebarea mea este următoarea: dacă în acești 5 ani ,îmi plătește 2,3,luni și apoi nu îmi mai plătește deloc ? Eu unde mă pot adresa? Vă mulțumesc anticipat!
Vă mulțumesc,pentru sfat!
Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu vrea să îmi plătească o sulta.Cum pot proceda în acest caz? Eu nu vreau sa stăm împreună. Vă mulțumesc anticipat!
Bună ziua,sunt angajata ca gestionar,cu garanție de 3 salarii brute.In urma măririi salariului ,trebuie să îmi completez fondul de garanție.Intrebarea mea este daca aceasta garanție poate fi sistată de către administrator.Va mulțumesc anticipat!