avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Activitate MelaMela

Activitate MelaMela

Buna ziua. Anul acesta când am primit decizia de impunere, mi s-a spus de la taxe și impozite ca trebuie plătit impozitul și pe canalizare și chiar de anul trecut este inclus acest impozit in decizia de impunere. Va rog sa ma lamuriti dacă este legal și in ce lege este menționat acest aspect. Va mulțumesc!
Buna ziua. Este legal ca in fisa postului unui administrator de patrimoniu sa fie trecută ca relație de subordonare și contabilul șef? In ce lege este menționat faptul ca administratorul de patrimoniu este in subordinea contabilului șef? Va mulțumesc!
Buna ziua. Am următoarea întrebare: Dacă preșcolarii beneficiază de transport gratuit. In Hoararea 810 din 2023 nu reiese ca și preșcolarii ar beneficia de transport gratuit, doar elevii Va rog sa ma lămuriti și pe mine, păreri împărțite….unui zic ca da , alții nu. Va mulțumesc! .
Specific ca tot aceasta suma s-a reținut indiferent de creșterea salarială. Luna viitoare ar expira cele 10 luni.
Buna ziua. Anul trecut in Aprilie am fost trecută ca gestionar la o scoala. La vremea respectiva aveam salariul net de baza 2946, iar garanția se reținea in 10 rate lunare de 295 lei din salariul net de 2946 lei. Întrebarea mea este dacă între timp salariul a mai crescut sa prelungește perioada de reținere garanție sau rămâne doar la suma când sa stabilit reținerea garanției. Va mulțumesc mult!
Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme in familie, care pana la urma sar putea ajunge la divorț. Sotul a contribuit la renovarea casei și cu ceva mobilier achiziționat. Precizez ca la acea vreme eu nu aveam nici un venit. Întrebarea mea este dacă divorțăm ce pretenții ar avea sotul de la mine sau dacă se pune problema de împărțire de bunuri. Nu Deținem nimica împreuna de când suntem căsătoriți. Va mulțumesc mult!
Buna seara.
Sunt Administrator de Patrimoniu debutant la o școala și urmează sa dau un examen pentru a trece pe o alta treapta. Întrebarea mea este: Se va schimba și fisa postului cu alte atribuțiuni in plus? Va mulțumesc!