Doresc sa mentionez ca a bagat o femeie ca sa intretina pe cumnats mea si care e platita de primarie in situatia in care trebuia sa fie playita de ei care e trecut in conyract nu statul e corevt va multumedv anticipat.
Daca printr-un contract de intretinere cumnata mea a dat la niste tineri si acei tinero au devenit copropietari in momentul semmarii actului cu conditia sa intretina cu hrana medocamente etc si cu
Lumina gaze tot ce tine de intretinere. Dupa citiva ani femeia care avea sa ingrijeasca pe cumnata mea a plecat de la locuinta unde trebuia sa stea si s-a recasatorit in alta parte si a ramas fostul sot sa o intretina pe cumnata mea desi in contract este trecut amindoi sa o intretina. Mai este valabil actul de intretinere sau se anuleaza intrucit nu se respecta conditiile din contract. Va multumesc anticipat.
Am inteles si atunci pot face altceva si anume dau in judecata casa de pensii Pitesti pentru nerespectarea deciziiei 18/2015 a ICCJ si deciziile lor sint respectate si recunoscute asa si decizia 18/2015 sa fie recinoscut. Alta solutie nu gasesc. sau poate dumneavoastra aveti o alta varianta. Va multumesc anticipat.
M-am uitat azi pe sentinta procesului in care instanta a respins ca perioada de ucenicia scolii profesionale CF Pitesti sa fie trecuta vechime in munca si perioada de cotizare, si care instanta a respins cu drept de recurs in 10 zile fapt ce nu s-a intimplat. Deci pe conflite de munca. In aceasta situatie pot sa rejudec procesul? Mentionez ca procedul l-am avut in 2018 luna Mai. Va multumesc anticipat.
Am inteles. Problema e alta . Am fost de dimineata la o avocata si mi-a spus ca nu pot sa mai dau in judecata casa de pensie pitesti intrucit am o decizie DEFINITIVA data de judecata si nu mai pot da in judecata casa de pensie. Care e adevarul? Pot sa mai dau in judecata sau nu caci vreau sa angajez un avocat la proces. Am sanse sau nu? Juridic ce raspuns pot primi.
Va mutumesc anticipat.
Mentionez ca am facut profesionala 1963-1967 de ucenici, adica scoala profesionala de icenici cf. Pitesti
Am pierdut in judecata in 2018 si am primit decizie definitiva ca nu se pune vechime la pensie tot ca la casa de pensie pitesti. Am facut din nou cerere in februarie anul asta si din nou casa de pensie nu am primit vechime deoarece nu am dovada platii la contributie. Mai pot da in judecata casa de pensie pitesti daca am o decizie definitiva? doresc sa angajez un avocat sa ma reprezinte. Am fost la o avocada si a zis ca nu se mai poate. Asa e?
Am facut in februarie cerere anul asta si am primit acelasi raspuns ca nu am dovada de plata la contributie.contractul a fost intre scoala cf pitesti si autoza 1 pitesti
Eu a trebuit sa lucrez 5 ani caci altfel plateam scolarizarea.deci casa de pensii pitesti a zis ca nu poate sa treaca vechime la pensie.ce trebuie facut.
Buna ziua. In 2018 am dat in judecata casa de pensii Pitesti si neavind bani sa angajez un avocat am incercat sa fiu eu propiu avocat, si anume. Am facut scoala profesionala de icenici trei ani , o zi carte si o zi practica de 8 ore la mumca si dupa care la sfirsit am primit un cec de 1200 de lei. Intre timp arhiva a fost data foc de cei cara raspundea de ea si anume Autobaza 1 pitesti care intre timp s-a desfiintat . Am diploma de profesionala si carnet de munca si am lucrat 5 ani in intrepinderea unde am facut practica. La proces am pierdut si in luna a 2 anul asta am facut din nou cerere la casa de pensii sa mi se dea dreptul de vechime la pensie unde di curtea a validat in 2015 . As dorii sa angajez un avocat sa ma reprezinte ca sa cistig vechimea la pensie. Mai pot face ceva? Va multumesc anticipat.
.
Am trimis la casa pensii pitesti copie dupa decizia curtii in care spune ca perioada uceniciei la locul de munca intre anii 1 ianuarie 1954 si 1 aprilie 2001 se considera vechime in munca, copie dupa fiplpma absolvire a scolii profesionale de ucenici cf pitesti , copie dupa cartea munca in care am lucrat in aceasi intrepindere unde am facut ucenicia , copie dupa carnet muncitor si raspunsul a fost ca nu am dat dovada platii la stat plata conttibitiei. Mai pot da in judecata casa de pensii pitesti? Va multumesc anticipat.