avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Activitate Zenit Eliya

Activitate Zenit Eliya

Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza la achitarea taxei de salubrizare pentru o persoana cu handicap grad I
deoarece incepand cu data de 01 Ianuarie 2025 persoanele cu handicap gradil I si II vor suporta o cota de 50%din valoarea totala a taxei de salubrizare conform
Hot.Consilului local Cta nr.413 din 30 Septembrie 2024,
Cap.3,Art.14,Alin.a)
si in urma demersurilor efectuate persoana cu handicap grad I a fost plimbata de la Admnistratia fiscala la Directia gen.de asistenta sociala si invers,
neștiind aceste unitati cum se poate achita taxa de salubrizare redusa cu 50% pentru persoanele cu handicap conform H.C.L.nr.413-30.09.2024.
Multumesc!
Buna ziua!
Va informez ca nu am avut cunostinta de acest aspect al anularii unei sume necheltuita care a depasit un an de zile si nici aplicatia UpRespect nu are o pagina de avertizare in acest sens;Ba mai mult,in data de
23 Decembrie 2024 am luat legatura telefonica cu serviciul relatii clienti din cadrul UpRomania pe care i-am intrebat daca pana la finele anului 2024 trebuie sa cheltuiesc sau NU tot soldul in suma de 155,42lei si daca se poate reporta pentru anul 2025, sold compus din alimentarea cu 75 lei pentru luna noiembrie 2024 si suma ramass in urma tranzactiilor anterioarr in val.de 80,06 lei,
la care raspunsul lor a fost ca nu este obligatoriu sa consum intreaga suma,ci cat doresc iar in cazul ca nu-l voi consuma valoarea totala in suma de 155,42 lei va fi reportata in anul 2025 cu valabilitate pana in luna Februariie 2025 cand va incepe noua alimentare a cardului pentru anul 2025.cu suma de 75 lei.In acest sens,va solicit un sfat pentru rezolvarea cazului meu:Este bine sa ma adresez cu o sesizare scrisa la Autoritatea Nationala pentru protectia Consumatorilor?
Multumesc!
Etsy123 a scris:

Nu este nici o frauda , vi sa anulat o suma care depasise un an de zile cat este valabila fiecare transa pentru a fi cheltuita . Pentru a avea un control mai exact asupra tranzactiilor efectuate si alte informatii , descarcati aplicatia UP Romania . Daca mai aveti si alte nelamuriri vedeti aici mai multe modalitati de a-i contacta [ link extern ]

Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati cum pot recupera o suma disparuta prin frauda online din cardul meu social UpRomania,
deoarece la finele anului 2024 am avut pe card un sold total de 155,42 lei in care intra si ultima alimentare din luna noiembrie 2024 in suma de 75 lei,iar cand am verificat ieri am avut surpriza sa constat ca soldul a fost redus fara absolut nici-o tranzactie de la 155,42 lei la 75,36lei.
Va informez ca in cele 8 luni x 75 lei=600lei am avut doar trei tranzactii comerciale dupa cum urmeaza:
1) In luna iunie val.de 195,27 lei
2) In luna sept.val.de 179,37 lei
3) In luna dec.val de 69,94 lei
Toate cele trei tranzactii totalizeaza o suma in valoare de:
195,27+179,37+69,94=444,58 lei
600,00 lei - 444,58 lei =155,42 lei
Multumesc!
La Multi Ani!
Da!

Cornel Vasile a scris:

Amandoua litigiile au acelasi obiect ?

Buna seara!
In calitate de reclamant,
va rog sa-mi comunicati daca pot Comasa o precizare scrisa cu adaugari in plus de date, pentru doua dosare pe rol la tribunal,
avand acelasi obiect al litigiului de munca cu casa de pensii:
primul dosar a fost inregistrat la Tribunal in luna septembrie 2024 si se va judeca in luna februarie 2025 iar al doilea dosar a fost inregistrat la Tribunal in luna decembrie 2024 pentru care inca nu s-a stabilit un termen de judecata.
Multumesc!
La Multi Ani!
Buna seara!
In calitate de reclamant,va rog sa-mi comunicati daca pentru fiecare proces civil intentat paratei Casa de pensii trebuie sa deschid separat cate un dosar electronic.Multunesc!

BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI IN CE FORMAT SE DEPUNE O CONTESTATIE LA REGISTRATURA TRIBUNALULUI DEOARECE TOATE ACTELE INSOTITOARE CONTESTATIEI SUNT RESPINSE DACA SUNT PUSE INTR-UN DOSAR SPIRALAT.
MULTUMESC!
BUNA ZIUA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT ATACA IN INSTANTA PE ROL SI ACTUALA DECIZIE DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.2024 AVAND LA BAZA UN PROCES PE ROL IN CALITATE DE RECLAMANT IMPOTRIVA CASEI DE PENSII PENTRU CONTESTATIE DECIZIE DE PENSIE INREGISTRATA LA TRIBUNAL IN LUNA SEPTEMBRIE 2024 CU TERMEN DE JUDECATA IN LUNA FEBRUARIE 2025.
POT ATACA IN ACEST PROCES CIVIL PE ROL SI ACTUALA DECIZIE DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.2024?
SAU TREBUIE SA DESCHID UN NOU PROCES CIVIL?
MULTUMESC!
IN CALITATE DE RECLAMANT,CUM POT INREGISTRA O INTAMPINARE PENTRU INSTANTA PRIN POSTA ELECTRONICA?
MULTUMESC!
BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI IN CE CONSTA MICA RECALCULARE A PENSIEI,
CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU COMPLETAREA DOSARULUI SI PANA LA CE DATA SE POATE DEPUNE DOSARUL ASTFEL CONSTITUIT LA CASA TERITORIALA DE PENSII.
MULTUMESC!