avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate GIGI2109

Activitate GIGI2109

Avem o problema importanta; la parterul blocului nostru, in centru Bucurestiului, se organizeaza in weekend un targ ambulant, de catre o societate care nu are contract de inchiriere cu Asociatia blocului si cu toate astea incaseaza chirii de la expozanti a caror masure sant amplasate abuziv, blocand accesul locatarilor in scarile blocului producand disconfort si creind un risc major in casus aparitiei unei siyuatii de forte majora, prin strangulated caillou de acces.
Asociatia a depus plangeri la Politie, a cerut un ordin de evacuare, dar nu se intampla nimic...Ce se mai poate face, ca noi sa avem in sfarsit liniste ??
Are asociatia ( presedintele, cex ) dreptul sa ceara unui chirias copie dupa contractul de inchiriere, din moment ce asociatia nu are nici un document, telefon, adresa a proprietarului care este pe undeva in strainatate. Iar chiriasul refuza sa dea orice raspuns.
In plus vecinii se plang in continu de comportamentul acestuia.
Si sub ce forma poate primii raspuns, deoarece intrebarile verbale, scrisorile recomandate nu dau nici un rezultat.
Persoana respectiva, nu este membru al asociatiei, este un administrator angajat, care are procuri de la 3 proprietari plecati in strainatate. Deci poate sa aiba 3 voituri ?
Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 apartamente in contul unir proprietari, si toti, ii dau acestuia procura ca sa-i repeinte in AG.
La adunarea generala, proprietarul care are 3 apartamente, are 3 voturi ?
Si tot la adunarea generala, numarul participantilor se poate limita la 1 persoana pe apartament, daca nu este loc in sala,ca proprietarii sau chiriasii sa nu vina cu toata familia ?
asociatia de proprietari ; participarea la AG, se poate limita la o pers la cei care nu sant membri ?
Drept de a fi pensionar pt cei care au un stagiu de cotizatie mai mic de 15 ani, in varsta de 72 ani.
Pentru a pune amendele primite de carte Asociatie, la plata de carte proprietari, trebuie o hotarare a Comitetului Executiv sau AG ?
Daca administratorul sau Presedintele primeste amenda pt neglijenta, in numele asociatiei, amenda este platita de ei personal, sau este platita din banii asociatiei ?
La o adunare generala extraordinara facuta in caz de urgenta, trebuie sa se mai faca o a doua adunare ? sau votul este légal,de la adunarea extraordinara, chiar daca sant putini proprietari ?