avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate ninasave

Activitate ninasave

Angajare
Bună ziua
Am împlinit vârsta de 65 de ani , sunt pensionară . Mai pot să mă angajez la firma fiicei mele cu salariu minim pe economie ?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
Bună ziua
Am cumpărat un triciclu Move Eco 500 care se conduce fără permis . Viteza maxima este de 25 km la oră. Circul cu el în comună, nu și și pe DN. Îmi trebuie număr de înmatriculare , înscriere la primărie , asigurare pentru accidente ? Sau nimic după cum spune vânzătorul ? Mulțumesc anticipat !
Bună ziua
Am făcut asigurarea pentru casă pe numele mamei , ea fiind singurul proprietar . Mama donează casă fiicei mele și ginerelui . Asigurarea este in continuare valabilă chiar dacă se schimbă proprietarul ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
O zi cu sănătate !
Bună ziua
Mama mea , singura proprietară, vrea să doneze o casă fiicei mele și ginerelui . Ei lucrează în Anglia . Pot face o procură și să semnez eu de primire pentru ei . Menționez că sunt unicul copil al mamei .
Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
Cadastru
Bună ziua
Mama și tata au construit împreună o casă . După decesul tatălui am făcut succesiunea , eu renunțând la tot în favoarea mamei . Acum mama și eu , unicul lor copil , vrem să îi donăm casa fiicei mele . Nu avem cadastru făcut la casă . Vecinii care erau atunci când am făcut succesiunea nu mai sunt . Casele vecine au alți proprietari . Acum când facem cadastru trebuie să trecem ca vecini noii proprietari ? Mulțumesc anticipat!
Bună ziua
Am card pe care primesc pensia, la o bancă și care expiră peste cca o lună. Nu mai vreau alt card la această bancă și vreau să îmi fac card la altă bancă, pe care să primesc pensia.
Cum trebuie să procedez?
Mulțumesc anticipat!
O zi bună!
Bună ziua
Remorca TukTuk unde trebuie înregistrată? Este electrică , viteză maximă 25 de km/h , neomologată de RAR , se conduce fără carnet de conducere .
Pot părăsi localitatea de domiciliu cu ea?
Mulțumesc anticipat!
O zi bună și multă sănătate!
Sunt născută pe 23 septembrie 1958.Ies la pensie pe 23 noiembrie 2019. Dacă vreau să lucrez în continuare, pot primi și pensia și salariul? Dacă da cum procedez? Mulțumesc anticipat!
Discuție Pensoinare
Bună ziua Pe 23 noiembrie împlinesc 61 de ani și două luni, vârsta la care trebuie să mă pensionez. Sunt femeie, născută la 23 septembrie 1958. Când trebuie să depun actele pentru pensionare? Cum se procedează cu încetarea activității la locul de muncă? Mulțumesc anticipat!
Buna ziua
Vreau sa stiu cum se calculeaza valoarea pensiei in afara faptului ca se calculeaza in functie de anii lucrati si valoarea contributiei.Ma intereseaza daca influenteaza faptul ca in ultimul an pana la pensionare ai fost in campul muncii sau nu.Si daca da ,cum influenteaza .
Multumesc anticipat !