Buna ziua,
Daca mi s-a instituit o poprire pe cont nu mai pot folosi banii din cont deloc? Inteleg ca se opreste o treime din salariul , dar restul nu ii pot scoate?
Buna ziua, maine ar trebui sa imi intre ultima luna de indemnizatie creștere copil iar astazi am primit un mesaj de la banca cum ca mi s-a instituit o poprire pe cont , pana acum mi se oprea poprirea direct de la AJPIS, am sunat la banca si mi s-a spus ca într-adevăr apare o poprire pe cont si ca apare doar numele executorului silit, mi-a spus numele domnului , l-am cautat pe internet si am găsit numarul dansului de telefon, oare as putea sa il sun si mi-ar putea oferi mai multe detalii despre aceasta poprire?
Mulțumesc pentru răspuns
Nu am nici o dovada , da a platit cateva rate la început, apoi ne-am despărțit si nu a mai platit . Acum 2 ani si jumatate s-a intamplat asta gi-jane2 a scris:
Acum cat timp a fost asta?
Practic ati facut un împrumut ca să îi dati iubitului sa isi ia masina.
Aveti dovada înțelegerii, ca să va dea ratele pt credit? A platit câteva rate?
Buna seara,
Daca eu am facut un credit pentru o masina, dar apoi am trecut masina pe numele iubitului meu de pe atunci , iar acum nu mai plateste creditul si a ramas si cu masina , mai pot face ceva sa recuperez din bani sau macar masina?
Buna ziua,
Daca am facut asigurarea la un broker de asigurari si mi-au trecut nr. De inmatriculare gresit si am observat dupa 6 luni de zile daca ma duc inapoi la el trebuie sa platesc din nou sau poate sa imi rezolve?
Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa indemnizatia de crestere copil, adica ma intereseaza daca primesc o suma de bani de la o persoana se calculeaza la acea suma limita?