Buna seara,cu scuzele de rigoare nu înțeleg cum se adauga pe decizia de revizuire stagiu complet de cotizare.Eu pe decizia de pensionare grad 3 am 31cani și 9 luni +4 ani lucrați cu 4 ore.
Buna seara,sunt nascuta pe 01.04.1966 pensionara de grad 3 invaliditate de 6 ani ,cu 31 ani și 9 luni pe decizia de pensionare +4 ani lucrați cu ctr de 4 ore.Cand pot beneficia de pensie nerevizuibila respectiv sa nu mai merg la comisie?Multumesc frumos.
Buna ziua,as dori sa știu dacă 4 ani lucrați cu ctr de munca de 4 ore în grad 3 de invaliditate se considera stagiu de cotizare pentru a ma pensiona anticipat
Multumes frumos.
Buna dimineața,fiind pensionara de 6 ani in grad 3 de invaliditate cu 31 de ani si 9 luni născută pec01.04.1966 este posibil sa mi se acorde în 2024 pensie invaliditate nerevizuibila va rog?
Buna seara,as dori sa știu dacă o perioada de 4 ani lucrata cu ctr de munca de 4 ore ca pensionara grad 3 de invaliditate se poate adăuga ca stagiu de cotizare în asa fel încât sa pot beneficia de pensie de invaliditate NEREVIZUIBILA.Mentionez ca sunt născută pe 01.04..1966 și la data pensionarii grad 3 am avutv31 ani și 9 luni.
Buna ziua,sunt pensionara grad3 invaliditate născută la data de 01.04.1966, am 31 de ani si 9 luni stagiu de cotizare la data ieșirii la pensie de invaliditate grad 3 ,la care se adaugă alti 4 ani lucrați cu ctr de munca de 4 ore.Va rog frumos sa mi spuneti daca ma pot pensiona anticipat partial sau tot în boala de invaliditate dar nerevizuibila.Multumesc frumos.