avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Amalia dinu

Activitate Amalia dinu

Buna ziua! M am hotărât să candidez la funcția de primar independent in localitatea unde am domiciliul dar am închis accesul la proprietate din 2007, sunt cu taxele la zi dar nu pot folosi accesul pe care l am utilizat din anul 1980. Ce drepturi am și cine finanțează independenții ? Multe mulțumiri!
Vecinii din amonte ocupa abuziv drumul care ar trebui să facă accesul și la proprietatea mea. Au mutat țărușii mai jos cu 3,5 m. Am semnat un proces verbal pe ce 3.5 in prezența exp extrajud pe care l am predat exp după câteva zile. M am prins că mi au dat țeapă pt că au închis poarta și eu nu pot accesa acea suprafață. Puteți să mi spuneți ce este de făcut pentru că au distrus și pociumbii și mai nou au adus nu știu ce expert care a întins o banda eu nefiind de fata?
Buna ziua! Mulțumesc pentru răspuns! Contractul s a încheiat în anul 2007, persoana era cunoștință, din zona, a familiei și nu am intabulat din lipsa sumelor necesare pentru perfectare costul terenului fiind achitat integral din credit. Cât am luat atât am dat. Înțelegerea cu vânzătorul a fost că voi intabulat când am bani. Ulterior am văzut că de fapt acesta a încercat să vândă terenul imediat că apare în cf. Eu am mers pe corectitudine însă nu și partea cealaltă după cum se vede.
Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit imobiliar contractul de vânzare cumpărare fiind încheiat la avocat. Nu am intabulat și vânzătorul a revândut terenul. Deci am rămas fără casă fara bani și fără teren. Ce pot sa fac în situația aceasta.pentru recuperarea pagubei?
SOS An cumpărat în anul 2007, din credit bancar, teren in valoare de 50.000 euro. Vânzarea cumpărarea s a efectuat prin avocat și nu prin notar, nu mai aveam banii pt taxa de timbru. Ulterior, cunoștință veche, vânzătorul a negat totul. Am rămas cu creditul de platit, fara apartamentul cu care am girat și fără teren. Ce pot sa fac in această situație, având în vedere că nu răspunde nici la telefon, sau o cale de recuperare?
Cauza pe rol. Cum pot obliga expertul să refacă expertiza tehnica judiciara? Precizez că am măsurat terenul cu ruleta și am făcut o schiță (depusă la dosar) de unde rezultă diferente neconsemnarea de către acesta. Mai mult, nu mi a răspuns la telefon pe toată durata cauzei, in schimb cu partea adversa cu dublă cetățenie era la per tu in timpul măsurătorilor!!! Mulțumesc!
Dețin teren pe care se afla bazin de apa. Pot desființa bazinul daca sunt racordate persoane dinafară. Urmează să construiesc.Multumesc!
Pe terenul meu se află bazinul de apa a câteva familii care se pot racorda și la rețeaua taxabila. Pot demola bazinul întrucât eu nu l pot folosi și urmează să construiesc în zona ?
Cale de acces. Dețin un lot de 1.400 mp la care nu am acces cu toate că este alipit pe distanta a 6m de drumul vecinilor din amonte. Porțiunea 60×5 m a fost domeniu public și au ocupat această suprafață apoi am găsit o cadastrata în cf. Cum procedez că sa pot folosi și eu drumul existent, în condițiile în care este constituit din domeniul public iar vecinii mi au interzis să l utilizez? Mulțumesc!
Bună ziua! Dețin o proprietate, de 700 mp. La cumpărare era pe ea un bazin comun de apa a 7 familii. Specific că fântâna se afla pe o altă proprietate.Am dreptul legal sa interzic utilizatorilor dreptul de folosință asupra bazinului, întrucât intra des la mine in gradina pentru întreținere? Motivul este că în fapt au redus debitul apei in fântână deversând o , din răutate pe drum. Eu sunt in amontele sursei și cf principiul vaselor comunicante sunt ultima aprovizionată. Prin urmare, bazinul aprovizionează cu apa pe cei de jos și eu sunt privată da câțiva ani de dreptul de folosință prin fenta cu deversarea din fântână pentru a tine bazinul la debit redus.. Mulțumesc!