La incetarea unei activitatii ca angajat la o societate conerciala in urma demisiei, este obligatoriu ca societatea sa intocmeasca o nota de lichidare??
Daca da, care este durata in care se poate incheia acest document dupa predarea tuturor bunurilor avute in gestiune?
Multumesc.
Buna ziua.
Sunt angajat la o societate comercială de la care am primit pentru utilizare in scop productiv o tabletă LENOVO 7. Tableta este că obiect de inventar cu o valoare de 500 lei.O utilizez de 2 ani și 2 luni.La tableta din neglijența mea s-ar fisurat ecranul fiind însă în stare de funcționare.
Daca plec din firma, ce poate sa ceară societatea de la mine.Daca îmi imputa tableta cu valoarea de inventar respectiv 500 lei, am dreptul sa cer că tableta să rămână proprietatea mea, deoarece așa cum am arătat mai sus este in stare de funcționare normală .Precizez că tableta nu am primit-o noua.Nu cunosc vechimea ei.
Va mulțumesc.
Firma de televiziune si internet RCS-RDS imi cere sa trec la factura electronica.Eu nu doresc.
Am auzit de la alte persoane ca din iulie 2024 nu se vor mai trimite facturi pe format de hartie catre abonati.Poate fi adevarat??