avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate andreiwmw

Activitate andreiwmw

Am inteles ,deci sa inteleg ca totul este ok ...nu intelegeam ce inseamna 1/2....multumesc

raluk0207 a scris:

Nu.
Dvs aveați deja jumătatea de drept, în baza actului inițial prin care ați dobândit apartamentul.
În urma partajului, ați luat și jumătatea soției și împreună cu actul inițial, aveți întregul.
Acum s-a intabulat actul de partaj prin care ați luat jumătatea soției. De aceea scrie 1/2.

Partaj voluntar in proces de divort ,am convenit cu sotia sa i platesc sulta parte dintr un apartament ,am mers la notar unde a facut actul de lichidare a regimului comunitatii , si actul de partaj voluntar ,i am dat banii prin depunere la banca ,probl sta in felul urmator azi cand am ridicat extrasul de carte funciara ,am niste respingeri -1 capat de cerere avand obiect notare act lichidare regim comunitatii legale" 2 se intabuleaza drept de proprietate partaj mod dobandire conventie in cota 1/2 asupra A.1" in. favoare......numele meu"....imi puteti spune va rog sunt probleme ceva asupra actelor ? Va multumesc
Buna ziua ,de ceva timp sunt discutii intre mine si sotie ,din cate am inteles sotia ar fi intentat proces de divort ,pana acum nu ma primit nici o instiintare ,avem un apartament cumparat impreuna ,pot sa i cumpar partea inainte de divort,sa o despagubesc ?
Buna seara ,problema sta in felul urmator ,eu am strans o suma de bani intr un cont doar pe numele meu ,de circa 1 luna nu mai ma inteleg cu sotia ,ma tot ameninta ca baga divort ,intre timp eu am scos banii respectivi si i am pus pe numele unei persoane de incredere ,am inchis si contul tot ,daca va intenta divort poate cere impartirea banilor respectivi ? Va multumesc
Buna ziua ,sotia vrea sa introduca divort de mine ,eu am un cont de economii la banca doar pe numele meu ,poate cumva sa ceara impartirea baniilor ? Mentionez ca banii au fost depusi de mine in cont singur
Am inteles ,deci ca idee nu prea as avea de ce sa imi fac griji ...? Masinile practic nu au avut nimic din incident doar pe a mea ramasese 2 zgarieturi...a lui nimic...
Buna ziua ,am fost implicat intr-un accident de circulatie in 2023. in urma declaratiilor date la politia rutiera de mine si de celalant conducator auto,Politia a decis ca celalalt sofer este vinovat. Acesta a depus o contestatie pe care in final el a avut castig de cauza ,eu in proces avand calitate de intervenient
Acum nu stiu ce se intampla mai departe. Ce consecinte sunt? In contestatie s-a cerut doar anularea procesului verbal. va multumesc .Solutia instantei pe site scrie asa :Solutia pe scurt: Admite plângerea contraven?ională. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBW nr. 72xxx întocmit în data de 23.01.2023. Obligă intimata la plata, în favoarea petentului, a sumei de 20 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată (taxă judiciară de timbru). Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 6 Bucure?ti. Pronunţată astăzi, 11.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Poate acum sa imi ceara mie personal despagubiri? sau ce se poate intampla? va multumesc !