avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate MARAVELA CLAUDIA

Activitate MARAVELA CLAUDIA

Buna ziua. La concesionarea unui teren intravilan , prin licitatie : CINE FACE INTABULAREA? Redeventa anuala este egala cu suma licitata ? Multumesc
Multumesc , dar in termeni mai uzuali , 18 luni , din august 2020 , de cand am reînceput munca ?
Eu asa inteleg . Multumesc inca o data !

Cornel Vasile a scris:

Pana la terminarea CCC, termenul de 18 luni prevazut de art.146 alin.2 C.mun. este suspendat, prin urmare de la data când cauza de suspendare a încetat, termenul îşi reia cursul,

Astfel, angajatorul are obligatia sa acorde acele zile pana cand termenul de 18 luni expira.

În 9 februarie 2019

Cornel Vasile a scris:

Cand ati intrat in CCC, data efectiva ?

Buna ziua, în octombrie 2018 , am nascut URGENT, înainte de termen . Nu am avut concediu prenatal ( vineri am lucrat , sâmbătă am nascut) . Pana in februarie 2019 , am fost în concediu postnatal (medical) , apoi am intrat in concediu de creștere copil. Intrebarea mea este : aferente anului 2018 , erau 14 zile de concediu de odihna neefectuate. Ce se intampla cu ele ? Am reînceput munca in august 2020 . Multumesc anticipat !
buna ziua ,
pe data de 19.04.2011 incetez activitatea ( demisie ) la o firma unde mi s-a oprit garantie , cu toate ca nu am avut gestiune . as dori sa stiu daca este normal ca aceasta garantie sa-mi fie returnata dupa 6 luni , cum prevede politica firmei . mentionez ca nu am produs absolut nici un prejudiciu firmei . va multumesc !
Răspuns la discuția delegare strainatate
multumesc frumos ! chiar imi este de ajutor raspunsul d-voastra !
Răspuns la discuția delegare strainatate
va multumesc pentru raspunsuri ! problema mea este ca examenele nu le pot sustine decat cand este sesiune pentru ca am uitat sa mentionez ca sunt la master ,nu la facultate ca sa le pot da intr-o sesiune viitoare !
buna seara ,
va rog frumos ,sa-mi spuneti ,daca din punct de vedere legal angajatorul poate sa ma trimita in delegare in perioada cand eu am sesiune ,cu toate ca i-am justificat cu adeverinta de la universitate . as dori legea prin care este stipulat acest lucru !

va multumesc ,claudia
buna ziua ,
am si eu cateva intrebari ,daca stie careva sa-mi raspunda :
1.proprietarii de pe scara blocului au dat la administrator ,indecsi lunari la apa rece . la scara blocului este un apometru general a carui citire ar trebui sa coincida cu totalul dat de locatari . In cazul in care apar diferente intre aceste citiri ,cine plateste aceste diferente ? nu ar fi corect ca administratorul sa delege o persoana sa verifice corectitudinea datelor ?
2.golirea instalatiei de caldura ,de nenumarate ori intr-o saptamana cine o plateste ,deoarece din scara de la noi nu s-au raportat defectiuni care sa necesite oprirea caldurii .
va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Buna seara ,
in primul rand ,multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra ,m-au elucidat ! vin cu o alta intrebare : in cazul in care sunt student sau urmez cursuri postuniversitare ,angajatorul ma poate forta sa plec in delegare ,in strainatate pe o perioada de 2 luni ? am dovedit acest lucru cu adeverinta de la facultate ! multumesc anticipat