avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate andreasepp

Activitate andreasepp

Cum aflu impozitul pe care trebuie să îl plătesc la case mașini?Sunt moștenitor și încă nu e făcut partajul.
Se poate face cerere pe conectx?
Daca face 18 ani nu trebuie decât buletinul sau

Justme5150 a scris:

Bună ziua!Băiatul meu care pe 29 mai face 18 ani,va pleca intr o vacanta în Franța cu avionul împreună cu bunicul sau în luna iunie.M ar interesa ce documente trebuiesc în afara de buletinul pe care îl va schimba. Este nevoie sa aibe și pașaport?Mulțumesc!

Problema sta in felul următor:
Succesiune terminată pe 10.09.2024.Mostenitori:Eu,sora mea și mama.
In succesiune nu au fost declarate de mama(ea a deschis la notar succesiunea),firma familiei și mașina ei(cumpărata in timpul căsătoriei)
Acum o lună a vândut masina cu 12.000 euro și mi a transferat pe card 2000 euro în ideea că aia era partea mea.
Problema este că tata a stat la pat un an înainte să moara,iar cu o lună înainte de deces,total imposibil apare că este revocat dar el era la terapie intensiva nu putea nici vorbi
El fiind administrator și mama angajat
Cum și ce îmi revine mie din aceasta firma?Îmi revine ceva?
Și am observat că a conectat o firma noua deschisă cu actualul concubin.
Scriu aici pentru că nu știu ce să fac sunt sub presiune,pentru că sunt șantajat sa semnez anumite acte că să nu ma denunțe la poliție că am amenințat și înjurat pe concubinul mamei.Am niste dosare pe rol și nu știu dacă am nevoie de probleme cu legea,însă nu pot nici sa fiu fraierit.Va rog un sfat! Mulțumesc!
Buna ziua,sunt elev in clasa a 12a am 18 ani,in urma cu un an tatal meu a decedat si am ramas eu cu mama si sora mea.Afacerea familiei este un magazin de colt din care traiam toti,de cand tata a murit mama si a gasit pe altcineva si noi nu mai avem voie sa muncim acolo sau sa luam ce e necesar pentru casa.Vreau sa precizez ca pensia de urmas nu vine la mine personal,ci la magazin(mama a vorbit cu postasul sa o aduca acolo pe ascuns).Vreau sa stiu ce drepturi am si ce pot face ca sa beneficiez de ce a lasat tata,de varianta ca pot munci acolo