avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate aaannn

Activitate aaannn

Buna ziua,
Unde pot reclama un administrator de bloc?
In luna iunie si iulie nu a locuit nimeni la adresa respectiva si am facut si cerere in sensul acesta dar m-am trezit cu 750 lei de plata pentru ambele luni .El zice ca in iunie defapt se reflecta cheltuielile pentru mai si pentru iulie nu zice nimic.Defapt admnistratorul nu mi-a raspuns, a raspuns presedintele blocului .Cum as putea rezolva acesta problema?
Multumesc!
eu intr-o situatie similara am apelat la o firma de recuperare
Am fost la poliție si nu vor sa coopereze pentru ca masina nu este furată ..individual are cheie ,certificatul de înmatriculare ..,
El nu figurează la adresa din buletin .,foarte posibil sa fie plecat la munca in afara tari !!!
am cumparat o masina in leasing si i-am icredintat-o unui manager.Din luna august el figureaza in CFS,dar masina refuza sa o predea,nu raspunde la telefon .Cum as putea sa o recuperez avand in vedere ca noi platim ratele si el cred ca este plecat din tara?
Avem un partener de afaceri care refuza sa plateasca o factura de cateva zeci de euro..este bine sa apalez la o firma de recuperare a createlor?ce risc?
Răspuns la discuția uzucapiciune
da..am documente de propietate....deci sa inteleg ca individul nu poate invoca dreptul obtinut prin uzucapiune avand doar 25 de ani de folosinta.
Răspuns la discuția uzucapiciune
dar nu sunt 30 de ani de servitute........doar 25.de ani :poate cineva sa imi spuna mai exact cum este legea_
Discuție uzucapiciune
Dupa cati ani se poate dobandi drepul de uzucapiciune_Am un litigiu in care reclamantul cere prin uzucapiciune dreptul de servitute de izvor,izvor aflat pe terenul meu.El foloseste izvorul respectiv de circa 25 de ani.In urma unor agresiuni fizice asupra mea am decis sa ii tai accesul la izvor,Acesta a facut plangere iar dupa un an de plimbat pe la tribunal am hotarat sa ne impacam ,sa ii dau acces la apa dar avocatul lor a cerut sa se faca un act de tranzactie prin care eu sa semnez ca sunt de acord ca reclamantul a dobandit prin uzucapiune dreptul de servitute de izvor.
Vreau sa stiu dupa cati ani se poate obtine acest drept .CE drepturi are reclamtul prin acest uzucapiune. Daca semnez respectivul document ,in caz de neplaceri din cauza reclamntului il mai pot anula,
multumesc anticipat
As vrea sa stiu daca veniturile din chirii sunt luate in considerare la calculul indemnizatiei de creste copil...daca am un apartament inchiriat nu mai pot beneficia de aceasata indemnizatie_
Multumesc
Răspuns la discuția succesiunea
Titlu de propietate avem pentru tot terenul.O parte din teren il are de peste 30 d ani iar alta pate de circa 21 de ani.Deci revin cu intrebare poate sa deschida succesiune numai pentru trenul detinut de el si de tatal meu?Multumesc!