Buna,ma numesc mircea,sunt din arad,as dori sa intreb daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu o problema tot mai delicata la blocuri si anume parcarea masinilor,locuiesc la un bloc care este situat intre blocuri si spatiul liber in jurul blocului este foarte mic,deci problema parcarilor este mare,mai ales ca sunt unii locatari in bloc care au mai mult de o masina asa ca e nasol rau,problema este ca si asa nu este spatiu sau loc pt toate masinile fiecare parcheaza masina cum are chef,iar problema cea mai grava ar fi parcarea in fata blocului blocand astfel intrarea sau accesul in bloc,exista o lege care sa prevada interzicerea accesului sau blocarea cailor de acces in bloc?multumesc
Ma numesc CRISAN MIRCEA,sunt din Arad,de profesie electrician si execut instalatii electrice interioare.As dori sa ma informez in legatura cu o problema mai delicata in cadrul unei asociatii de proprietari( la bloc), in cadrul unui apartament daca se schimba o instalatie electrica si in urma acestui lucru se sparge in pereti,desi deranjul este mare peretii fiind de beton galagia este aproape insuportabila,desi se respecta programul de liniste, desi nu se strica pereti de rezistenta,desi se anunta in prealabil toti locatarii despre lucrare ESTE NEVOIE DE VREO AUTORIZATIE ANUME SPECIALA PT REALIZAREA UNEI ASTFEL DE LUCRARI SI DACA DA CINE ANUME O ELIBEREAZA? multumesc
Am o intrebare legata de asigurarea de sanatate,sotul meu nu mai lucreaza de 3 luni,si-a deschis propria lui firma.De cand nu mai lucreaza nu a mai platia asigurarea de sanatate.Acum ca lucreaza pe cont propriu doreste se plateasca asigurarea in continuare.Intrebarea mea este;Este obligatoriu sa plateasca si pe lunile care nu a lucrat,acelea 3 luni?
ma numesc CRISAN MIRCEA,sunt din arad, locuiesc intr-un apartament cu patru camere, de cca 3 luni am schimbat 3calorifere in camere, cele de fonta cu cele acuma la moda noi, din tabla(otel-aluminiu), ca si gabarit sunt cu putin mai mare decat cele vechi, dar sunt mi subtiri, e adevarat ca se simte caldura mai mare, nu avem aici la bloc repartitoare, am facut cerere la cet arad pt reinventarierea suprafetei radiante, am hartie pe noua suprafata, problema este ca am o mare diferenta de plata, nu stiu cum se calculeaza, deci nu-mi dau seama cum pot rezolva aceasta problema, in sensul ca daca stiam ca o sa platesc asa multa diferenta nu le schimbam!
lucrez la patron(firma particulara), am avut contract legal de munca in germania si mi-am luat de la firma concediu fara plata pe perioada de 3 luni, iar pe restul anului am lucrat 9luni cu decembrie si in tot acest timp nu am beneficiat de concediu legal de odihna! as avea dreptul la concediu legal de odihna?
ce acte as avea nevoie pt pf ca si electrician autorizat?